18. august 2010

Sten…

Jeg elsker sten.. På de fleste havne er der sten i lange baner, lagt ud som bølgebrydere og beskyttelse for havnen.IMG_6874 IMG_6871I Sverige har vi magne store sten på grunden, de var en medvirkende årsag til at vi købte det lille hus i skovenstenHer i Bymarken har jeg også fået tiltusket mig en sten..sten1Fik jeg nævnt at jeg elsker sten. :-)

4 kommentarer:

 1. Uh, jeg har også noget med sten. Og sammen med vand bliver de et helt uimodståeligt motiv - hvilket også ses af mængden af den type billeder i mine fotomapper ;-)

  SvarSlet
 2. Fine sten...jeg har også noget med sten og klipper, synes de er meget fascinerende og som Bente siger især med vand....

  SvarSlet
 3. Jeg har også noget med sten! De er uimodståelige med deres forskellighed i form og farve.
  Hvor har dit kommende barnebarn en smuk mor.
  Jeg har ikke set mit kommende nr. 2 barnebarn siden i fredags (via webcam), han forventes at forlade den varme hule d. 25 i denne måned. Men det er en hule af en noget anden størrelse ☺ ☺ ☺. Mit barnebarn på 4½ siger, mor er han ikke snart færdigbagt?
  Sidst men ikke mindst, tusinde tak for et dejligt kig til Langeland.
  Et stort knus og en rigtig dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 4. @Bente.. Jeg har også rigtig mange billeder af sten i alle afskygninger, kan bare ikke lade være at ta' dem.. :-))

  @Rejen.. Og I har jo lige være på ferie blandt rigtig mange sten og klipper.. :-))

  @Annette.. Nemlig, og så kan de være iskolde og brændvarme.. :-))
  Det lyder spændende, så skal du nok snart en hurtig tur til DK..?? man kan jo ikke dufte og røre gennem et web-cam ;-) Ha ha.. færdigbagt.. han har da fat i noget der.. :-D
  Stort knus til dig fra mig.

  SvarSlet