9. august 2010

Leg med billeder…

Rundt omkring i Bloglandia er der masser af skøn inspiration at hente, til alt mellem himmel og jord.. bøger, have, mad, håndarbejde, rejser, billeder og meget mere.. Jeg har her i weekenden kæmpet lidt med nogle sommerfugle og noget regn, jeg har også brugt lidt tid på at lege med nogle af de gamle billeder jeg har taget. Jeg har leget og drejet, vredet og zoomet, det er bestemt ikke alle billeder der egner sig til sådan en behandling. Men ind i mellem synes jeg der er nogle sjove måske skæve eller fine udsnit.09-08-2010 09-01-57 Der vil af og til dukke billeder op her på bloggen, som ikke har nogen historie af nogen art, andet end at jeg har leget med original billedet. Kategorien bliver slet og ret “foto-leg”rose-makroJeg burde jo nok nævne alle dem der inspirerer mig til at lege med billeder, men det er vist nemmere at hylde princippet ingen nævnt ingen glemt, derfor får I alle en samlet tak.

Tak til jer alle for inspiration på kryds og tværs.

9 kommentarer:

 1. Jeg syns det er fedt med al den inspiration og dejligt at få udfordret både hjerne og øje ind imellem og lige tænke en extra gang over det sete :-))

  SvarSlet
 2. Ja Bloglandia er forunderlig og instpirerende. Og det er sjovt at lege med billederne.. :-)

  SvarSlet
 3. Wow....så stilig Inge:) Skikkelig delikate bilder:)
  Ja, man finner masse inspirasjon i blogglandia:)
  Ha en super dag videre, knus:)

  SvarSlet
 4. En spændende ide syns jeg!
  Jeg er stadig så fordybet i selve det at fotografere at jeg slet ikke har overskud til at lege med billederne for slet ikke at tale om at gøre dem bedre. Men det kommer nok. Og nysgerrig er jeg jo - fortæller du hvilket program du bruger til at lege?

  SvarSlet
 5. De ser flotte ud dine billeder....sådan et lille twist kan der komme noget flot ud af.....og ja der skal da også være plads til leg....det glemmer vi piger vist nok lidt ind imellem....

  SvarSlet
 6. Wauw, sikke en herlig virkning. Det er meget flot - vil jeg prøve i mit PhotoElements-program ;-))

  Klem og en dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 7. @Guri.. Tak :-) og så er det sjovt.. Knus til dig.

  @Berliner.. Ja nysgerrighed driver meget, selve fotograferingen har højeste prioritet for mig også.
  Lige nu bruger jeg bare Photoscape, som er OK indtil videre.. Jeg har ikke så voldsomt avancerede behov f. fotoredigering endnu.. :-)

  Rejen.. Tak, jeg elsker at lege.. og gør det glad og gerne så ofte jeg har mulihgeden.. også med billeder. :-)

  @Madame.. Tak, jeg zoomede op i 200%, tog et udsnit og brugte en af de der hvirvel standard ting der er indbygget i alle redigeringsprogrammer.. ret nemt og med en god virkning..
  Klem og en dejlig dag til dig også.

  SvarSlet
 8. Wauw. Især det pink er jeg helt forelsket i. Det ender da med, at du må åbne en plakat-shop.

  SvarSlet
 9. He he.. ja det kan jeg da overveje... :-)

  SvarSlet