27. august 2010

…og videre til Lysekil

Efter et forholdsvist hurtigt besøg i Fjällbacka kørte vi videre langs kysten mod Lysekil. Hasse mente at kunne huske noget med Lysekil og Scandinavian Star.. vi tjekkede og godt husket… Det var her Scandinavian Star blev slæbt ind efter den frygtelige brand.IMG_7262Vi ville ind og se Havets hus.  Et hus ved vandet med fisk fra Nordsøen og Skagerak. Ikke særlig stort, men et rigtig fint sted, det passede også lige med en byge.. :-)) Man må gerne fotografere, men det skal være uden blitz.. IMG_7281IMG_7278 derfor kan det være svært at få gode skarpe billeder af fisk der svømmer rundt, det er lidt nemmere med søpindsvin.. :-)IMG_7269og fladfisk der ligger stille.. IMG_7273 Det kan godt være der er koldt på toppen, men udsigten må være helt fantastisk..IMG_7295 IMG_7296 Idyllen kan også blive for tyk… vi er stadig i Lysekil.IMG_7297

7 kommentarer:

 1. Hej Inge, fine billeder af fisk....uden blitz...tror vi må købe et undervandskamera og så hoppe i akvarierne vi kommer rundt til..;-)).....Ja, det kan også blive lidt for meget af det gode....

  SvarSlet
 2. Åhhhr hvad ??? Det er da fuldstændig romantik det lille hus ... haha.

  Fiskene er godt fanget :-))

  SvarSlet
 3. Det er da fair nok, at man ikke må bruge blitz - de stakkels fisk ville sikkert blive skrupskøre af al den blinken :-)

  Velkommen 'hjem' og tak for alle de dejlige billeder - både landskaber og skønne egern.

  Jeg har en vestsvensk kollega, som synes, at den østsvenske skærgård er alt for pyssenysset ;-)
  Jeg vil nu mene, at man skal være født i Vestsverige for at kunne mene det alvorligt...

  SvarSlet
 4. Så mange flotte bilder Inge. Utrolig flott fra Havets Hus.

  Det røde huset så jo bare så idyllisk ut:)

  Kos dere videre i ferielivet:)
  Knus til deg:)

  SvarSlet
 5. Tak for rundturen i Sverige, vi skal på motorcykeltur næste forår til Smögen, jeg glæder mig til at se lidt mere af Sverige ned da jeg kørte i regnvejr til Ystad :-)

  SvarSlet
 6. Ah, skønne billeder fra din ferie, Inge - der er nu noget næsten magisk over fisk, vand og klipper. På det sidste billeder er idyllen næsten for tyk, som du selv skriver :-)

  Ha' en rigtig god lørdag, klem!

  SvarSlet
 7. @Rejen.. så kan vi svømme rundt ved siden af hinanden og dem udenfor kan tage billeder af os.. :-)) helt sikkert et skønt syn, måske skal vi bare finde på noget andet. :-))

  @Annette.. totalt über romantisk.. og tak.. :-))

  @Ellen.. Det er det helt sikkert, og tak skønt at være "hjemme" igen. Jeg kan godt li' begge kyster de er så forskelligt og smukke på hver sin måde. Jeg kan vist lide alle kyster.. der er jo vand.. :-))

  @Guri.. Tak tak.. og stor knus til dig. :-))

  @Lene.. Velbekomme, det kan I godt glæde jer til, forhåbentlig i lidt bedre vejr end da I kørte til Ystad.. :-))

  @Madame.. Ja det hus var lige i overkanten, heldigvis ser de ikke sådan ud allesammen..
  Klem til dig.

  SvarSlet