27. august 2010

Hjemme i skoven igen…

Efter 3 dejlige dage, ca. 1000 km og godt 300 billeder, er vi landet i skoven igen. Efterhånden som jeg får sorteret og kigget billederne igennem dukker der nok et par stykker eller 3 op her på bloggen... :-)IMG_7468Egernet sad på terrassebordet og ventede på os, alle fodder automater var gabende tomme. Skovskaden har unger, men de er meget sky, hver gang jeg forsøger at snuppe et billede af dem, er de væk. I morges lykkedes det alligevel, at fange den ene af ungerne.IMG_7473Solen skinner, Sara og Adam folder sig ud på P3, Hasse har startet plæneklipperen op, i løbet af et par timer ankommer mine forældre. I morgen tidlig smutter vi lige hjem til Roskilde på grund af en 60 års fødsesdags brunch, og vi kører herop igen, når vi har nydt det gode selskab..

7 kommentarer:

 1. De der egern ku' jeg godt bruge et par stykker af herovre vest på. I har jo så rigelig ...
  Fortsat god ferie :-)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se lidt flere vestkyst billeder.....

  SvarSlet
 4. Det der egern er også fra dette forår, ligesom den jeg havde besøg af. De får først totter på ørene når de er helt voksne :-))
  Dine forældre er kørt igen efter et hyggeligt kaffebesøg...Knus

  SvarSlet
 5. @Per.. jeg må prøve at få ham ned i en kasse og sendt over til dig, eller du må komme herover og se på dem.. måske er det sidste det nemmeste.. :-))

  @Rejen.. Der kommer helt sikkert flere derude fra.. :-))

  @Annette.. OK tak, det anede jeg ikke, der var 3 egern som for rundt i et af træerne i morges.. :-))

  SvarSlet
 6. Skønne billeder du viser fra din ferie - egernet er da skønt at studere :) Fortsat god ferie.

  SvarSlet
 7. Tak Anette, egern er så søde at sidde og kigge på, men de er nogle små rovdyr.. Og rigtig god ferie til dig lige om lidt.. :-))

  SvarSlet