17. august 2010

Høstklar...

Farven på modent korn er så smuk. Om ganske få dage er det slut, de store maskiner indtager markerne og kornet, farverne i landskabet vil skifte igen. 

Landmændene har travlt i disse dage, jeg er sikker på de ønsker sig blæst og tørvejr, og ikke mere regn. Jeg holder med landmanden.. “Vil nogen være så elskværdig at slukke for vandet, TAK”IMG_6773IMG_6769IMG_6775

6 kommentarer:

 1. Hvaffor en regn. Helt ærlig overdriver I ikke lidt derovre øst på'en.
  Herovre i det mørke er der ikke kommet meget - højst lidt fugtig i luften ;-)

  SvarSlet
 2. Ha ha.. Per.. nej vi overdriver ikke her på Djævleøen.. måske skulle man overveje at flytte tilbage til det gode vejr.. :-))

  SvarSlet
 3. Sådan en mark er bare ren Danmark for mig - hvor smukt. Skønne billeder fra slottet. Håber at regnen stilner af de næste par dage. KNUS♥

  SvarSlet
 4. Det var præcis de ord min veninde Lene brugte om de samme marker.. :-))
  Lige nu små regner det kun, men for pokker hvor har vi fået meget vand de sidste dage..
  Stort knus til dig.

  SvarSlet
 5. Smukke billeder, Inge - her har regnen pisket ned hele dagen, så der er helt sikkert ikke blevet høstet. Og nu begynder det vel at blive en smule kritisk. Lad os sende en mariehøne op og bede om godt vejr :-)

  Klem og en dejlig aften til dig!

  SvarSlet
 6. Jeg fandt en i myntebusken og den er sendt afsted Madame.. :-) Vi har fået vand nok nu. Sidder lige og ser på DR1 at markerne sejler i vand, kornet bliver slået ned og begynder at spire.. det er noget skidt.
  Klem til dig. :-)

  SvarSlet