24. august 2010

Trollhättan fallen…

Op og hop, kaffe, morgenmad, baderulle, pakke, pakke og mere pakke.. endelig kom vi afsted nordpå. Uddevalla blev valgt fra undervejs, og i stedet fulgte vi Götakanalen fra Göteborg til Trollhättan. GPS’en beregnede ny rute flere gange midt i Göteborg = en anelse “øhhh hvilken af de her veje skal vi nu tage”.. efter lidt fumlen rundt, fandt vi E45 i den rigitge retning. Det hjælper helt gevaldigt at være lidt opmærksom, og ikke bare sidde og synge med på gamle ShuBiDua sange.. :-)

Vi fandt turist informationen, lige ved siden af SAAB museet i Trollhättan, og den meget søde dame kunne både anbefale og bestille et værelse på et fint lille hotel på gågaden.. “men I må gerne køre i gågaden, når I skal til hotellet”. Inden vi bookede ind kunne vi lige nå ud og se Trolhättan vandfaldet, som åbner sluserne kl. 15 hver dag. Annemarie har vist billeder og fortalt om det, så jeg nøjes med at vise billeder og sige WAUUUUUU… det er helt utroligt så meget 300.000 liter vand pr. minut kan larme og fylde.

Før sluserne åbnes…IMG_7164 nu er det nu… vi kan høre vandet og se vandskyen, og oppe fra broen lyder råb om vand..IMG_7171nu kan vi også se at der er vand på vej, og høre det..IMG_7187 IMG_7208 IMG_7179 IMG_7210 IMG_7212 IMG_7217

Det regner og solen skinner og det regner igen.. vi har forladt en hytte fyldt med regntøj og varme jakker… uden at tage andet end et par tynde jakker med. Det holder ikke en meter, vi gled direkte ind i den nærmeste sportsforretning og investerede i 2 sæt regntøj. Nu er vi varme og tørre og glade.. :-)

2 kommentarer:

  1. Hej Inge, fine og gode billeder, sjovt at se det med en "andens" kamera.....ja og æv med vejret....vi stod også i regnvejr...æv

    SvarSlet
  2. Det var godt nok imponerende flot.. billder yder det ingen retfærdighed. Vi købte regntøj efter.. og så holdt det op med at regne.. :-))

    SvarSlet