2. august 2010

Søndag…

Godt værktøj er guld værd, Bent er leveringsdygtig i rigtig meget rigtig godt værktøj…IMG_6423IMG_6445 IMG_6457 Save, skære, slibe, lime, passe til, holde styr på vædskebalancen, klippe lister, feje og rose rose rose… der sker en masse i lejlighenden i disse dage, det skrider og skrider.. fremad i lange baner. IMG_6461Den brede side ned.. den brede side ned, en listesaks er et lille vidunder, efter et par forsøg vender listerne den samme vej og passer sammen i hjørnerne. Paneler, lister og malerfuge afslutter dagens arbejde. Enderne mødes, vi er gode sammen, allesammen.IMG_6463 Hvor bliver det bare godt. Du kan godt glæde dig til at komme hjem og se det Louise… :-))IMG_6424 IMG_6427 Kaffe og udsigt fra stuens altan… IMG_6429IMG_6433 IMG_6428

4 kommentarer:

 1. I er et rigtig godt team, Inge - og sikke en svimlende smuk udsigt fra lejlighedens altan. Der må være et ungt menneske, der er meget, meget glad for de hjælpende hænder :-)
  Klem og rigtig god mandag til dig!

  SvarSlet
 2. Det er en fin udsigt, selv om det er en stuelejlighed. Lige nu bor de i samme blok, men på 3. sal, deroppe fra er udsigten fuldstændig fantastisk.
  Klem og en dejlig mandag til dig.

  SvarSlet
 3. Altså, med samarbejde er det jo ikke specielt traumatisk med 2 hold forældre...hehe.....ikke at jeg tror det nogensinde har været traumatisk !!!!

  SvarSlet
 4. I hvert fald ikke i det her tilfælde.. :-)

  SvarSlet