11. august 2010

Skøn eftermiddag på havnen..

Flådens 500 års jubilæums fest, som startede i går trak rigtig mange mennesker til Københavns havn, jeg var en af de mange der nød det skønne vejr, de flotte både og livet i al almidelighed.

Absalon sejlede forrest i flådeparaden, over Absalon hang 2 LYNX helikoptere og bag Absalon kom alle de andre skibe der var med i paraden.IMG_6652Absalon er et pænt stort skib, der sidste år var en del af NATO-operationen 'operation ocean shield', som beskytter fragtskibe i Adenbugten ud for Afrikas Horn. På billedet herunder tror jeg nok de er i gang med at demonstrere et eller andet i forbindelse med piratjagt, hvad det var fik jeg ikke fat i, men motivet med Operaen i baggrunden og den lille båd der skubber til den store syntes jeg er ret godt.IMG_6658En af Flådens lynx helikopetere hænger over Operaen. IMG_6707Den norske flåde var også til stede. Det var både den svenske og den finske nu også, dem har jeg bare ikke billeder af.IMG_6644Chaluppen som fragter kongefamilien fra Toldboden ud til Kongeskibet. IMG_6680IMG_6688  IMG_6686 IMG_6685 IMG_6687

8 kommentarer:

 1. For noen flotte bilder!!! Dette må da ha vært en stor opplevelse å se:) Den en skuta vakrere enn den andre...blå himmel og godvær ser det ut til også.
  Herlig...
  Ha en flott dag Inge, her skinner sola...
  Knus:)

  SvarSlet
 2. Flotte flotte billeder :-)
  Billedet af den lille båd der skubber den store, får mig til at tænke på de der små fisk der lever på og af de de store hajer og hvaler :-))

  SvarSlet
 3. Tak Guri.. ja det er imponerende at se så mange flådefartøjer samlet et sted. I dag er vejret ikke så fint her i København, det har småregnet hele dagen..
  Du må ha' en skøn dag i solen, knus til dig.:-)

  Tak Annette.. ja eller myggen og elefanten.. :-))

  SvarSlet
 4. Wow, virkelig nogle flotte billeder - også dem i sidste indlæg. Kan godt forstå at du slæbte det store kamera med!

  SvarSlet
 5. Sikke billeder og sikke motiver både i dette indlæg og det sidste. Huha, hvor ville jeg godt have siddet der og nydt.
  Nå pyt, når det ikke kan være anderledes, så er det godt at der findes en blogger ved navn Inge, som gider at sørge for, at jeg ser hvor flot der ser ud ☺.
  Det er vist ikke første gang jeg har nævnt det, men dine skønne morgenbilleder fra Nyhavn får mig igen-igen til at tænke på, hvor jeg dog trænger til en Københavnertur ☺.
  Skønt med billedet af husbond, der sidder midt i den svenske idyl og checker nyhederne. Sådan skal det være, det ene udelukker ikke det andet ☺.
  Et stort knus til dig og en fortsat rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 6. @Berliner.. Der var SÅ mange gode motiver, jeg er glad for jeg gad tage det med herind.. :-)

  @Annette.. Tak for rosen, og jeg glæder mig over at du og andre gider se billederne.
  Ja du burde ta' dig en Københavner tur, hvis du har lidt tid tilovers så giv lyd, så kan vi mødes over en kop "et eller andet" i Nyhavn..
  Knus og en skøn dag til dig. :-)

  SvarSlet
 7. Hej Inge, fine billeder og så med tekst og forklaring....jeg var også inde i dag og skyde et par billeder, men det var mere for min egen fornøjelse....jeg følger pænt med i din føjleton om 500 års jubilæet.....gode billeder.....knus

  SvarSlet
 8. Tak Annemarie, du må vise dine billeder derindefra :-), jeg snuppede jo ikke alle motiverne. Sidste kapitel fra havnen kommer i morgen. Dejligt at du gider følge jubilæet. Knus til dig.. :-))

  SvarSlet