15. august 2010

Langeland…

IMG_6811Her har vi holdt weekend, sammen med Lene og Per. Vi mødtes i regnvejr i Svendborg i går og fulgtes til dette skønne sommerhus, hvor de skal holde ferie den næste uges tid. Vi fik ikke en dråbe regn i nat, for som Tom Duke Box synger i Langeland lever livet “du ligger lunt i havet - og smiler frækt til livet..” Alle Langelandsfestival deltagere kender sangen OG vi kan synge den højt og indelrigt, når Tom Duke synger for.IMG_6765IMG_6751 Der stod cykler i sommerhuset, så inden aftensmaden cyklede vi en tur ned til Ristinge havn. IMG_6760IMG_6781Tilbage mod sommerhuset langs klinten og forbi mågernes fodringspladsIMG_6797I morges begyndte Hasse og jeg dagen med en tur på stranden inden morgenmadenIMG_6818 IMG_6814 IMG_6817 IMG_6819 En skøn weekend og en dejlig appetitvækker til vores egen ferie som begynder på torsdag.

7 kommentarer:

 1. Det ser jo helt svensk ud :-D
  I hvert fald i farverne, og meget, meget hyggeligt - hvor ser I søde ud alle fire.
  Går din mand måske meget med sandaler?
  Sådan ser min Johns fødder også ud om sommeren...
  Rigtig god ferie, når I når så langt.

  SvarSlet
 2. Der ser også dejligt ud på Langeland. MEN jeg er ankommet i paradiset og sidder blot og venter på at pulsen falder ned, så skal der soves, soves, soves....
  Tusind tak i to skønne skønne mennesker fordi jeg må slappe af HER !!!!!

  KNUS til jer begge

  SvarSlet
 3. Jeg troede også I havde fundet en anden svensk hytte....nej dog ikke, men hyggeligt ser det ud.....min ferie er slut nu....men sådan er det jo.....

  SvarSlet
 4. Det ser vel nok dejligt ud, Inge - smukke og stemningsfulde billeder. Og I slap for uvejret, der hærgede herovre. Skønt at du har ferie fra på torsdag :-)

  Ha' en dejlig mandag, klem!

  SvarSlet
 5. Godt med en forsmag på ferien :-)
  Og så sunde I var, med gåture og cykelture ;-)

  SvarSlet
 6. @Ellen.. Ja farverne er som på rigtig mange svenske huse.. Hasse er landmåler, så han går jo meget ude, og sådan ser fødderne ud om sommeren på ham.. :-)

  @Annette.. Godt du kom derop. Velbekomme, nyd det og hyg dig.. :-))

  SvarSlet
 7. @Rejen.. Nej nej.. sådan kan hytterne også se ud på Langeland..

  @Madame.. Det er et rigtig fint og meget lækkert næsten nyt sommerhus..

  @Lene.. Nemlig, det er så længe siden vi har haft ferie, så vi er nødt til at øve os lidt.. :-))

  SvarSlet