19. september 2010

Anderstorp…

Jeg var jo til racerløb i går, det er ikke første gang i mit liv, jeg har været det. Jeg er opvokset med race. Min barndoms og ungdoms kæreste startede i gokart, senere kørte han Formel Ford og Formel 3, Formel Super VW og såmænd også LeMans og DTC. Hans drøm var den samme, som mange andre unge racerkører, at få et fast Formel 1 sæde, det lykkedes ikke for ham, men det lykkedes ham at skabe sig et godt liv og en karriere inden for motorsportens verden.

Jeg kom til at tænke på ungdomskæresten og livet dengang, på vores tur hjem fra den svenske vestkyst og Trollhättan. Vi passerede nemlig et skilt til Anderstorp. Den bane har jeg ofte været på. Vi fulgte skiltene mod banen, og vi kunne ret hurtigt høre at der var gang i et eller andet motorkørsel..IMG_7462IMG_7463IMG_7461 IMG_7467Nogen var ude og lege og brænde både gummi og benzin af.. Jeg har aldrig selv haft ambitioner eller lyst til at styre en Formel racer af nogen som helst art, men jeg har altid syntes det var spændende og sjovt at være til race.

7 kommentarer:

 1. Kule bilder Inge:) Jeg har alltid hatt stor interesse for bil men formelrace har jeg aldri prøvd. Jeg har bare trodd jeg var en racersjåfør, hehe:) Nå er jeg blitt mere forsiktig...alderen sikkert:)
  Nyt kvelden, klemmer til deg:)

  SvarSlet
 2. Tak Guri.. min bilinteresse er jo helt fra dengang, men jeg har altid haft stor respekt for farten, selv om jeg også ind i mellem kommer til at træde på pedalen.. :-)
  Dejlig aften og knus til dig

  SvarSlet
 3. Skægt at læse om, Inge. Det er en verden, som jeg simpelthen intet ved om. Har ikke engang nogensinde overværet et racerløb.

  SvarSlet
 4. Jeg har været på Stripen i Malmø en gang , men det var med motorcykler, så jeg kender heller ikke noget til den verden, men spændende at høre om......brummmm...god aften til dig...

  SvarSlet
 5. Jeg tror der er mange der ikke kender den verden overhovedet, jeg havde mange skønne år i den, og nyder at vende tilbage en gang i mellem.. :-))

  He he.. tak Annemarie, og i lige måde.. jeg er ikke så vild med at se MC løb, jeg synes det ser forbasket farligt ud, og har i tidens løb set en del rigtig grimme MC styrt på bane. 4 dråber olie og de smutter af banen som jeg ved ikke hvad..

  SvarSlet
 6. Søde du, det er altså lidt muntert at lidt benzinos og brændt gummi kalder på sentimentaliteten hos dig ;-)) Set herfra syns jeg det er rigtigt rigtigt godt at du ikke blev hos ungdomskæresten, for så var du sikkert aldrig landet i Roskilde og det havde været en stor skam.....Knus

  SvarSlet
 7. Hehe.. ja det er de sjoveste ting der tricker minderne.. :-))
  Jeg er også helt tilfreds med jeg valgte en anden vej dengang..
  Knus.. :-)

  SvarSlet