30. september 2010

Danmark set fra oven…

Det har været en laaaang arbejdsdag, godt 12 timer blev det til i dag. Dagens heldagsmøde var på vores kontor i Aalborg, og så er det hurtigste og nemmeste at tage luftvejen. Det var en smuk tur… og flyruden var rimelig ren og klar, så det var muligt både at se og tage et par billeder.

Her er nordøst sjælland og Kullen i let morgendis…IMAG0402Indsejlingen til Limfjorden… IMAG0410og indflyvningen til Aalborg lufthavn…IMAG0416Hasse tryller i køkkenet og jeg bliver holdt nede af Bumle og pc’en.. :-))

I må alle have en smuk aften.

8 kommentarer:

 1. Pyha, sikke en lang arbejdsdag du har haft!

  Dine luftbilleder er utrolig smukke, og jeg kan næsten se, hvor jeg bor på billedet over Nordsjælland :-)

  Dejligt at Hasse laver mad til dig - ha' en rigtig dejlig aften, Inge, klem!

  SvarSlet
 2. Flotte bilder fra flyturen, knallbra:) JEg har litt flyskrekk men nå jeg ser dette, får jeg lyst til å fly...for å ta bilde, så klart:)
  HAsse skjemmer deg bort:) nyt det:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlet
 3. Det er lige præcis denne slags udsigter der gør, at det en gang imellem er helt vidunderligt at flyve.
  Skønne billeder.
  Faktisk elsker jeg at flyve. Jeg hader bare lufthavne...

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå at du er træt, en lang dag, men så godt at du har en Hasse og Bumle.....Meget smuk udsigt...jeg siger ligesom Guri...flyvning, kun for at tage billeder....dejlige billeder du har taget....god aften til dig...

  SvarSlet
 5. Inge, nu skal snart herop i dit lille paradis. Glæd dig :-))

  SvarSlet
 6. Madame.. hård, indholdsrig og med et godt resultat, så er det tiden værd.. :-) Ja vil jeg tro.. jeg tog et lidt længere vestpå.. men det var endu mere diset.. der ville du sikkert ha' kunnet finde dit sted. Hasse er bare den bedste.. Tak og klem til dig.

  Tak Guri.. jeg har ikke noget mod at flyve, det er hurtigt, nemt og giver flere timer til alt det sjove.. Hasse er helt suveræn.. Klem til dig. :-)

  Det er nemlig rigtigt Ellen, og der er ingen jetlag, når det bare er til Aalborg.. :-) Jeg tænkte faktisk i dag, på dengang i "gamle dage" da man bare kom farende i sidste øjeblik og stort set gik dirkete ombord, når det var indenrigs.. :-)

  Ja Annemarie, og jeg skønner meget på dem begge, specielt Hasse :-) He he.. jeg vælger nu også flyvning når det er hurtigere og nemmere.. ellers havde jeg siddet i et tog det meste af dagen.. Tak for roser og en god aften til dig.

  Annette.. det skal jeg nemlig, og det trænger jeg til, kan jeg mærke, så det bliver godt... :-)

  SvarSlet
 7. 12 timer er da retfærdigt nok, når du nu snart skal have ferie igen ;)

  SvarSlet
 8. Nå det mener du Mutter.. ;-)) hmmm du lyder som min chef, og ferie igen.. vi holdt kun 2 uger sidst, så det er bare de sidste 2 ugers sommerferie der er skubbet lidt :-)

  SvarSlet