9. september 2010

Gourmetaften…

…i den bedste SuperBest i Himmelev Centeret..

Det var hvad vi fordrev tiden med i går aftes, det var bestemt ikke spild af en aften. Først og fremmest var vi i rigtig godt selskab, i en virkelig pæn og lækker forretning. Efter at Købmand Søren for nogle år siden overtog SuberBest i Himmelev Centeret er der sket meget. De har bl.a. etableret det bedste bud på frisk fisk i hele Roskilde – fisk der er så frisk, at den IKKE lugter af fisk. Grøntafdelingen har et stort og varieret udvalg, med dejlige friske grøntsager og frugt i lange baner. Man kan male sit eget økologiske mel, der er en stor tappestation, hvor man kan vælge mellem forskellige lækre madolier i præcis den mængde man har brug for. Kødet ligger i gode udskæringer og er frisk pakket, brødet er spændende og lækkert, en vin afdeling med et stort og rigeligt udvalg i alle prisklasser, ja jeg kunne blive ved, alt i alt en fødevare forretning der er værd at køre efter.IMAG0342I går aftes efter lukketid, var vi inviteret til Gourmetaften, en aften hvor mange af leverandørerne præsenterede smagsprøver på alt hvad maven kan begære. Smagsboder var spredt rundt i hele butikken. Vi havde spist hjemmefra… det var en stor fejl, der var slet ikke plads i maven til alle de lækkerier vi blev budt på.

Der var ingen åbne kasser, intet salg, kun smagsprøver uden at nogen skulle føle sig forpligtet til at lægge varer i kurven. Aftenen sluttede med kaffe, chokolade og cognac, og gave lodtrækning på billetten.. Vi var heldige og vandt en kurv fyldt med økologiske mejeriprodukter fra Naturmælk i Tinglev.IMAG0344 En dejlig aften sammen med gode venner og masser af spændende og lækre smagsprøver på mad og vin…

Det er altså ikke den værste måde at fordrive en onsdag aften på, tak Helene for initiativ og invitation.

7 kommentarer:

 1. Det lyder vel nok spændende - en aften, man ikke sådan lige glemmer. Og mon ikke også, det er en rigtig fin måde at reklamere på for leverandørerne? Tillykke med den lækre kurv.

  Varme klem, Inge, og en dejlig dag til dig :)

  SvarSlet
 2. Kære Inge
  Jamen du har ret - det var virkelig en skøn måde at bruge en midtvejsaften på!. Rigtig godt selskab og en fed måde at få lov til at smage nye produkter på:-) Vores mælkekurv fylder i hele køleskabet og vi vil se om vi kan få "prakket" tangbrødet på Olsens i morgen - vi skal spise sammen og forberede sang til Charlotte :-) KNUS Helene

  SvarSlet
 3. Dette må da ha vært en topp onsdagskveld:) Herlige smaksprøver:) Skulle anledningen by seg igjen, får du møte opp sulten:)
  Ha en fin dag Inge, knus til deg:)

  SvarSlet
 4. Hold da op en lækker kurv :-))
  Sikke et godt initiativ den gode købmand havde taget og super at Helene tænkte på at invitere jer med. Det er en god måde at blive præsenteret for produkter man måske ellers går udenom :-))
  Knus

  SvarSlet
 5. @Madame... En skøn aften var det og tak vi er i gang med at bruge af indholdet.. :-)Klem til dig Madame :-)

  @Helene.. Dejligt du har fundet kommentarfeltet, og ja en fed aften med et fedt koncept.. Det gør vi igen næste gang.. He he.. tangbrødet til Olsens.. de er jo sejlere.. :-)) Håber det røde sangkor brillierer på lørdag med en kanon sang.. KNUS til dig

  @Havfruen.. Nemlig en top onsdagsaften, godt udtryk Guri.. næste gang kommer vi uden at spise først.. Knus til dig. :-)

  @Annette..Ja et super initiativ fra Sørens side, og fra Helenes side.. :-) Vi smagte flere ting jeg nok ikke ville ha' købt før.. Knus :-))

  SvarSlet
 6. Jamen, du får mig jo næsten til at køre til Himmelev for at købe ind (men der er nu lidt langt på cykel) ;-).

  Men det lyder som et fantastisk arrangement. Og i øvrigt tror jeg, det er en ret god strategi at holde sådan et helt fri for salg. Folk skal nok blive nysgerrige alligevel og købe på et andet tidspunkt, når varerne er af god kvalitet.

  SvarSlet
 7. Mjaaa det er måske lige i overkanten.. :-)

  Ja at pirre vores nysgerrighed får os til at komme tilbage.. lige som når vi bliver behandlet ordentligt.

  SvarSlet