18. september 2010

Racing lørdag…

Team Jason Watt havde inviteret til 2. sidste afdeling af DTC på Ring Knutstorp her i Sverige. Sikke en dag vi har haft derude ved Søderåsen, med både nedture og opture.IMG_8343Når Jason inviterer holder vi selvfølgelig med ham.. 1. løb var skidt, han gennemførte ikke, problemer med motorophæng og gearkassen sendte ham i pit både før starten og kort tid efter igen. Ingen placering og ingen point… Øv og humøret i VIP-teltet var derefter.IMG_8415Der blev skruet intenst i pausen op til 2. løb..IMG_8423hvor Jason startede næstsidst i det store felt, som både var en afdeling af DTC og STCC (Scandinavian Touring Car Championship). Skyerne var gået i stykker og der kom vand i stride strømme, alle skiftede til regnvejrsdæk og starten gik..IMG_8460Wauuu for et race vi fik set.. Jason kæmpede og kørte som en drøm. Der var for stor afstand op til de førende, men han kørte sig op på en 2. plads blandt danskerne. Fedt løb med masser af aktion.  Jan Magnussen gennemførte begge løb, og var også den bedste dansker i begge løb. Max point til ham.IMG_8444Casper Elgaard havde ikke den bedste dag, og hans forspring i DTC er skrumpet en del.IMG_8440  IMG_8451

Her er Jason lige i halen på Casper, men det varede ikke længe før Jason kørte udenom for at jagte forankørende.IMG_8479 IMG_8463 IMG_8429 Vi er kørt tilbage til det lille hus i skoven, brændeovnen er fodret, aftensmaden er på vej, rødvinen er i glassene, kinderne er røde og varme af vind og vejr, krop og øjne er trætte. Vi har haft en skønherlig dag i det bedste selskab.

7 kommentarer:

 1. Jason Watt er en helt speciel historie, og imponerende han stadig kan være med, hvor det er sjovt.
  Faktisk var jeg til stede på Jyllandsringen, da han vandt sit første løb efter ulykken. Hold op for en stemning og glæde blandt publikum. Parentes bemærket er det den eneste gang, jeg har været tilskuer til et DTC løb, så det var en stor dag på alle måder ;-)

  SvarSlet
 2. Hold da op for en kanon dag i har haft.....trods regn...ja det er imponerende at han kan, også når man tænker på at han stadig har mange smerter.....så en udseendelse lægens bord? eller sådan noget...hvor Jason fortalte om sine smerter i benene...Håber I får en hyggelig aften....

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Jeg har en mand der bliver meget misundelig, når jeg fortæller, hvad I har deltaget i. Vi måtte nøjes med en køretur i egen bil, og rødvin efter hjemkomsten ☺ Vores dag har været helt anderledes, men skøn alligevel.

  SvarSlet
 5. Jeg tør slet ikke fortælle John, at Hasse har en kone, der kan lide motorløb - så vil han garanteret gerne have skiftetmig ud ;-)
  Nej, det vil han forhåbentlig ikke...
  Vi har set noget ræs på vores svenske grusveje lige ved siden af vores ødegård. De kørte 150 i timen. På grusveje, som sagt... det var vildt - og første gang, jeg syntes, at et motorløb var skægt at se på :-)

  SvarSlet
 6. Skøn oplevelse i har haft i går. Rigtig god søndag til jer.

  SvarSlet
 7. Per.. Det må ha' været meget specielt at være der dengang. Du må afsted til race igen, det er ret sjovt.. :-)

  Annemarie.. Ja han er en speciel fyr.. Vi fik en træt aften :-)

  Pia.. Jeg kan læse I også har haft en dejlig lørdag :-)

  Ellen.. Så skal du heller ikke fortælle at der også var motorcykler der kørte løb.. :-)
  Rally på de små svenske grusveje er VILDT.. :-)

  Anette.. Ja og i lige måde til jer.. :-)

  SvarSlet