21. september 2010

Læreivrig skovskade…

Vi har et par skovskadeunger, deroppe i skoven hinsidan. Ja vi har nok flere, men lige nu fornøjer 2 unger os en del. Nu har de endelig langt om længe knækket koden, i forhold til at selv at få fat i mad fra jordnøddeburet… IMG_8486Det har taget lang tid, og krævet megen øvelse. Men nu virker det, hvis de kommer ind fra den rigtige vinkel.. og belønningen.. Ja det er alle de jordnødder de overhovedet kan guffe i sig..:-) IMG_8487De slipper for at sidde og vente på at de andre fugle taber en jordnød.. det er nu ret praktisk for skovskaden… :-))

6 kommentarer:

 1. Ja det var jo både fornuftig og lærerikt for fugelen :) Nå kan den spise så mye den vil,og uten at andre stjeler maten når den er ute og flyr :)
  Klems

  SvarSlet
 2. Ja, det er ikke helt dumme sådan nogle fugle...

  SvarSlet
 3. Fugler kan sikkert lære...og flotte bilder ble det:)
  Ha en fin dag Inge, knus til deg:)

  SvarSlet
 4. Fruen... Ja den er ikke så dum endda.. :-)) Klem til dig.

  Nej Annemarie.. smart fugl.. :-))

  Det virker helt sikkert sådan Guri..
  Knus og en dejlig dag til dig.. :-)

  SvarSlet
 5. Stakkels fugle. Det er sikkert også en større videndskab for fuglene at greje de forskellige dingenoter, vi hænger ud til dem :)

  Det er altid spændende at se, hvor lang tid det tager dem at knække koden. Jordnøddeburet ser også ud til at være særlig avanceret.
  Godt gået af skovskadeungerne - og flotte billeder, Inge :)

  SvarSlet
 6. Nej det er nok ikke nemt at være fugl og finde ud af alle de underlige ting vi hænger op med mad i... men det lykkes dem som regel.. :-))
  Rigitg god dag Lone.

  SvarSlet