19. september 2010

Verdens bedste bamse…

Annemarie gæsteblogger på Blogkvinder40+, og der har hun sparket en blogleg i gang. Hun spørger “Har du en bamse, en dukke eller et andet stykke legetøj, som betød meget for dig?”

Hertil må jeg desværre sige, at det har jeg ikke, ikke her hos mig lige nu i hvert fald. Måske ligger hun hos mine forældre og sover, hende den langbenede, langhårede, lyshårede model. Vinni hed hun, hun var tysk, derfor skulle det udtales Finni.. jeg husker ikke hvem jeg fik hende af, men hun fulgte mig i mange år. Jeg fik både min mor og mormor lokket til at sy og strikke tøj til hende. Jeg tror endda, jeg også selv strikkede til hende. Hun var elsket ud over alle grænser, min drøm dengang var at have et hår som hendes, langt lyst og krøllet. Mit var kun lyst, hverken særlig lang eller krøllet.. :-) Jeg har formentlig haft andre dukker og bamser, men det er Finni der stod lysende klart for mig, da jeg læste om Annemaries Trine.

Jeg kan ikke vise billeder af Finni, men jeg kan vise billeder af Bamse. Bamse fik jeg til min 18 års fødselsdag af mine forældre. Jeg mindes ikke, at jeg specifikt havde ønsket mig en  banse dengang, selv om de vist husker noget andet..:-) Men jeg husker at jeg blev SÅ glad for ham, og han har fulgt mig loyalt og trofast siden, og er til stor glæde for de børn, som kommer her i huset. Bamse er stor, blød og uendelig tålmodig. Vi har ikke underholdt ham med det kommende barnebarn endnu, det opdager han tids nok.. ;-)IMG_8494

Jeg kaster bolden videre og spørger som Annemarie…

Har du en bamse, en dukke eller et andet stykke legetøj, som betød meget for dig?

6 kommentarer:

 1. Ja det har jeg - og måske kunne jeg lave et indlæg om det en af dagene. skøn bamse du har til det kommende barnebarn :P

  SvarSlet
 2. God ide Anette, og husk at lægge et link på Blogkvinder40+.. :-))

  SvarSlet
 3. Ha ha - jamen der er jo lige det der med de 40 (som jeg jo bestemt ikke er endnu :P Det varer mindst UH 11 dage :W

  SvarSlet
 4. Nåhhh ja.. men om 11 dage er du med ikke...?? ;-)

  SvarSlet
 5. Dejlig historie, og fin Bamse, han ser stadig vamset ud....bli'r godt for barnebarn med Mormor's bamse..;-))

  SvarSlet
 6. Tak Annemarie.. Det er Hasses søn der skal have barn, så jeg bliver "bonus" farmor.. de unge har 4 sæt bedsteforældre til det kommende barn.. :-)) så der bliver basis for en del forkælelse.

  SvarSlet