28. september 2010

Mig.. misundelig.. njaaaj..

Jo for fa…… er jeg misundelig, jeg vil også se en elg, og jeg vil se den i min egen skov, med mine egne øjne og tage billeder af den med mit eget.. øhhh Hasses kamera. Hvis det er at  være misundelig på den gode måde, så er det, det jeg er.. misundelig på den gode måde :-) IMG_8536 Her er ingen elge, her er ingen skov, her er ikke… så meget alt mulig andet, men her er ild i brændeovnen og solen kiggede lige frem, mens jeg sad og tænkte på at jeg stadig har til gode at se en elg uden hegn omkring.

13 kommentarer:

 1. Åhhh nej da.....
  Jeg skal nok fortælle hvor i skoven jeg mødte den. Det er bare afsted med det gode kamera, væk fra stierne, så møder du den også :-))

  SvarSlet
 2. Åhhh jo da... ;-)) men med et stort glimt i øjet.. ;-))
  og du kender mig jo, den skal helst komme vandrende lige forbi terrassen, OG stå helt stille OG smile til mig indtil jeg har taget billeder nok.. :-D Jeg går jo ikke 4-5 timer uden at ramme en lille hvid bold mange gange undervejs.. :-))

  SvarSlet
 3. Jeg kan sagtens følge dig....JEG VIL OGSÅ...Jeg tænkte tit på at det kunne være sjovt at møde en elg da vi kørte i sommer, og så alligevel ikke, ihvertfald ikke før vi var stået af mc'erne.....hehe.....Heldig Annette og godt for hende....

  SvarSlet
 4. He he.. Annemarie.. os to med hver sit kamera for øjet, og elgen skal blive stående til vi er helt færdige.. :-)) Mon ikke vi bare skal nøjes med at se den i Dyreparken, hvor den ikke kan løbe væk.

  SvarSlet
 5. hehe...du får komme hit Inge...Gubben passerte en stor elg på vei hjem fra jobb idag. Jeg kom 15 minutter etter, så ikke noe elg:)
  Ha en flott kveld, uten elg, klem fra meg:)

  SvarSlet
 6. Det gør jeg Guri.. så må Gubben vise mig en elg i den vilde natur.. :-))
  En dejlig aften og knus til dig..

  SvarSlet
 7. Du må se at få opdraget dine elge lidt bedre - det kan altså ikke hjælpe noget, de kun kommer, når I låner huset ud... selv om jeg bestemt under Annette den store oplevelse :-D

  SvarSlet
 8. Det må have været et fantastisk syn for Annette, jeg kan godt forstå din misundelse :-)

  SvarSlet
 9. He he :) Vet du jeg har sett mye elg,og i flere mnd for noen år tilbake gikk jeg ikke turer uten kamera rundt halsen....men da kom aldri elgen fram. Så gav jeg opp håpet og gikk de fleste turer uten en stund i ren protest...og vet du hva da kom de ;)
  Men mitt kanera har ikke fått gleden ennå...
  Klems ;)

  SvarSlet
 10. Ellen.. Ja jeg må prøve at gøre noget ved deres opdragelse..:-)

  Anne.. Ja det må være en fed oplevelse for Annette.. :-)

  Fruen.. Nå det er det, der er tricket, ingen kamera med.. hmmm så skal jeg jo tegne den i stedet, mon den vil stå stille længe nok til det.. :-))

  SvarSlet
 11. Uhm, dejligt billede - ja, vi er jo lidt misundelige på Annette, der har mødt en elg :-)
  Vi havde også gang i brændeovnen i går - det er søreme blevet efterår.
  Klem og en skøn dag til dig :-)

  SvarSlet
 12. Ja vi er nok mange der gerne ville klappe sådan en fyr, ude i virkeligheden.. eller i hvert fald tage billeder af den..
  Klem og en skøn dag til dig. :-)

  SvarSlet
 13. Ha ha så godt hvor heldig Annette havde været. Du må på elg jagt!

  SvarSlet