3. september 2010

Husdyr…

Ja ja, jeg ved det godt..  I har set billeder af egern… Det er ikke første gang jeg lægger billeder ud af et af de egern, der tumler omkring os i skoven, men de er altså vildt søde, når de sidder der og spiser nedfaldent fuglemad.. Den her lille egenunge var næsten håndtam. Vi sad på terrassen og han hoppede lige forbi os, over til fuglemaden.IMG_7486IMG_7490 IMG_7491IMG_7479 Hvis vi kommer helt tæt på, hopper han lige ind under gæstehytten, og fortsætter med at spise.. :-))

10 kommentarer:

 1. Jeg ikke bare tror, jeg ved, jeg ville tage en million milliard billeder af egern, hvis de var i min have :-)

  SvarSlet
 2. Hej Inge, læg du bare flere egern billeder ud, de er så søde...heldige dig at have dem så tæt på....

  SvarSlet
 3. Ekorn er bare så søte Inge:)) Vi har noen på besøk på hytta vi også:) Flotte bilder:)
  Nå skal jeg synke ned i en stol etter en dag med mye hagearbeid!
  Knus til deg:)

  SvarSlet
 4. De er jo så herlige ikke rart du tar mange bilder :)

  SvarSlet
 5. Sådan en skøn lille størrelse kan slet ikke blive fotograferet for meget - det er heller ikke til at stå for, at de (næsten) ikke er spor bange. De er så små og så nuser, at det gør helt ondt indeni, ikke?

  Jeg beklager, men kan ikke dy mig for at linke til et af mine noget ældre indlæg, der delvist handler om en lidt tilsvarende oplevelse, vi havde i Sverige:
  http://mommer.wordpress.com/2009/09/27/efterret-s-sagte-kommer/

  SvarSlet
 6. Skønne billeder. Jeg kommer til at tænke på mine teenagerår, hvor jeg var på ferie i sommerhus hos noget familie. Der løb egernene ind og tog nødderne fra skålen, som stod på spisebordet. Og vi kunne få egernene til at kravle op af vore ben og hente den nød vi stod eller sad med i hånden. Det var jeg meget imponeret af.

  SvarSlet
 7. Nåååeh, hvor er han cute! Du er bestemt tilgivet for at bringe billeder af ham egernbarnet, også i den grad ;-)

  SvarSlet
 8. Sikke dejlige billeder af det lille egern, Inge! Jeg bliver altid så rørt, når jeg ser det smukke dyr - jeg har flere, egern, der kommer på mit foderbræt hver dag, og jeg kan komme ret tæt på dem, inden de stikker af.
  Klem og ha' en rigtig god weekend!

  SvarSlet
 9. Ja jeg kun tilslutte mig koret af begejstrede.....vis du bare billeder af den lille fotomodel :-)) Knus

  SvarSlet
 10. Tak hvor er I søde, jeg fortsætter med at vise ham frem.. :-) Kan se at mange har sjove oplevelser med egern, og kan få dem næsten helt håndtamme, måske skulle vi være lidt mere tålmodige og forsøge at lokke ham lidt mere..

  SvarSlet