26. september 2010

Et glas iskold mælk…

og et par nybagte grovbollerIMG_8534det er nem aftensmad i Bymarken.. :-)

Om 20 minutter skal jeg vælge… vil jeg se DR’s nye søndags serie Borgen.. skal – skal ikke – skal – skal ikke… hmmm jeg gider ikke rigtig disse lange serier. Jeg er mere til afsluttede afsnit, jeg ved ikke om jeg gider være bundet foran fjerneren hver søndag aften, de næste mange søndage.. “Fortsættes næste xxxdag” er ikke den bedste slutbemærkning jeg ved.

Jeg kan se rundt omkring her i blogland, at flere spørger “Skal du se og følge Borgen fra i aften..??”, Jeg ved det ikke endnu, hvad gør du.. ??

10 kommentarer:

 1. Jeg begyndte på den og kom til fornuft 7 minutter inde og slog over på Bonderøven. Så nu skal jeg ikke være slave ( af den ) ;)

  Hvad gjorde du selv Inge ?

  SvarSlet
 2. Ser ikke meget tv, og helst slet ikke serier, men er hoppet på Lærkevej (igen) samt selvfølgelig vild med dans, som er et must, når vi selv danser ☺ Så det er vist mere end rigeligt at være bundet af.

  SvarSlet
 3. Mutter... Mit valg blev også et "skal ikke" Jeg zappede over på DR2, og gjorde som dig... så Bonderøven, mens jeg kløede Bumle på maven.. :-))

  Pia.. Jeg ser heller ikke Lærkevej, og heller ikke vild med dans, selv om vi også har danset de sidste 8-9 år.. :-) Desværre er der ingen dans for os denne vinter, Hasse skal have skiftet hoften igen, så vi holder pause i år :-)

  SvarSlet
 4. Jeg springer også Borgen over, jeg er til Lærkevej og Desperate Housewifes, men den kan jeg også springe over et par gange og så følge med igen...Ikke alle de serier man er afhængige af....

  SvarSlet
 5. Jeg sprang fra efter et kvartes tid. Jeg så (gen)udsendelsen om drengen med progeria. Han har virkelig livsglæde :) God søndag aften.

  SvarSlet
 6. Annemarie.. Ingen af dem ser jeg, er til Nyheder og golf i lange banger, og Bonderøven og Spise med Price..

  Anette.. Den så jeg for længe siden, imponerende knægt.. :-)

  SvarSlet
 7. Enig :-) Vi har på forhånd droppet Borgen og serier generelt, men nyder Bonderøven, Pricerne, Hvad er det værd, Barnaby og Hammerslag. Og John kan slet ikke undvære nyheder i lange baner ;-)
  Selvfølgelig kunne vi optage; det gør vi faktisk forholdsvis tit, men det har vi så også valgt at undlade at gøre med Borgen...

  SvarSlet
 8. Ellen.. nåhhh ja, glemte faktisk hammerslag og Barnaby ind i mellem.. :-)
  Vi har sørme ikke engang en DVD optager, kun en afspiller og den står i Sverige.. :-)) Den gamle VHS er sat væk, efter at den stod i flere år uden at være i brug.
  Jeg tror alt fra DR kan ses på Nettet, hvis man har lyst til det.

  SvarSlet
 9. Jeg har, med mit job in mente, helt genrelt droppet serier. Det er for svært at følge med når jeg helt fast kun ser hvert andet afsnit. :-))
  Ps...Jeg fandt et par Hasse-boller i min fryser fra for længe siden, og de bliver min morgenmad...Knus

  SvarSlet
 10. Ja du vil have svært ved at følge uge serier med dine arbejdstider..
  Hasse-boller er en god ting at have som backup.. :-)

  SvarSlet