11. september 2010

Dyre lørdag…

Fødselsdag, hjemme-altan-hygge og ølsalg skulle fylde lørdagen for nogle af jer.. hvad du end har brugt din lørdag til, så håber jeg den har været god for dig.IMG_7935 IMG_7931 Min lørdag var blank og ny og helt uden planer, da Hasse og jeg sad på terrassen med hver sin kop kaffe i morges. Hvad har vi lyst til i dag..??? Shopping, golf, havearbejde, ingenting, køre en tur… “Hvad siger du til at vi i kører en tur til Lolland og besøger Knuthenborg Safaripark” spurgte Hasse… Han er da bare for dejlig.. OM jeg havde lyst.. jeg hoppede nærmest af fryd og lyst til vilde og tamme dyr i fri dressur, dyr man kan køre og gå rundt mellem, dyr man kommer tæt på uden hegn i mellem dem og os.. Jubbiiiiii det kunne få konen i omdrejninger. Morgenmad, bad, opladning af kamera og vi var på vej sydover.IMG_7947I ulveskoven gik en flok hvide arktiske ulve, fuldstændig ligeglade med os og bilerne, det var deres skov og dem der bestemte. Girafferne stod lige der ved siden af os, sammen med næsehornene. Nærmest forhistoriske dyr at se på, vildt at de gik rundt ved siden og foran bilen. IMG_7920 I tigerskoven kom en af tigrene helt tæt på.. jeg kunne dårligt trække vejret af begejstring.. sikke en oplevelse.. den kom ud af skoven, lige hen mod os, smøg sig en hel runde om bilen, som en kælen missekat, hvorefter den fortsatte ind i skoven.. WAUUUUUUU wauuuuu pyhhhhhh var nogle af lydene der kom ud af min mund, da jeg fik vejret igen… :-) Det var slet ikke nødvendigt med zoom her..IMG_8040IMG_8041IMG_8037Da vi sidst på eftermiddagen kørte mod udgangen, var vejen blokeret..IMG_8165 IMG_8166 “Hængeøre” gederne havde lagt sig ned, og viste ingen tegn på lyst til at flytte sig.IMG_8145 Der var mange andre dyr og jeg har mange flere billeder, jeg gætter på at, en del af dem dukker op her på bloggen de næste dage…:-))IMG_8132 En dag der startede blank og ubrugt og helt uden planer, er nu fyldt op med glæde og dyreoplevelser i lange baner.

Hvad finder vi på i morgen…??? Det behøver vi slet ikke selv bekymre os om, Landmålergården holder den årlige familieskovtur. I morgen går turen til Sporvejsmuseet på Skjoldenæsholm, vi skal selvfølgelig med og være sammen med alle Hasses kollegaer og deres mænd, koner, kærester og børn.

14 kommentarer:

 1. Hva? Har dere slike dyreparker i DK? Skjønner dette ble en topp lørdag!! Der skulle jeg gjerne vært selv.....flotte bilder fra turen:)
  Ha en fin kveld og kos dere på tur imorgen:)
  Hasse vet hva som gleder deg:)
  Knus til deg:)

  SvarSlet
 2. Ja..:-) og den er værd at køre langt efter.. Guri, sidder lige og nyder din husbonds flotte Gåsebillede :-)
  En dejlig aften til dig og god søndag. Knus fra mig.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fantastiske dyrebilleder! Jeg elsker at besøge dyrene i parkerne her i DK - når bare de har ordentlige forhold. GOd lørdag aften.

  SvarSlet
 4. Flotte bilder av din tur i dyrehagen.

  Takk for kommetarer på min blogg :)
  Ha en fin kveld videre !

  SvarSlet
 5. Hej Anette og velkommen hjem, dejligt at se din stemme igen ;-)

  Tak skal du have Børge, og velkommen til her.. :-)
  I må have en dejlig aften.

  SvarSlet
 6. Hvad har du dog gjort ved familien for at de ser sådan ud?
  (Skrevet meget sent og med et glas rødvin som bisidder).

  SvarSlet
 7. Nej, hvor har I været heldige med tigrene. Jeg har kun oplevet dem på flere kilometers afstand. Føles det som. Og snorksovende.
  En lørdag som jeres kan man godt leve på i et stykke tid. :-)

  SvarSlet
 8. Hej Inge, hvor er det nogle dejlig billeder, sikke en dejlig lørdag i har haft.....God fornøjelse i dag....

  SvarSlet
 9. Haha.. Donald, rødvin og tastaturet giver gode kommentarer.. Jeg gav dem en makeover inden jeg tog billederne.. :-))

  Det var så fedt Ellen, jeg var helt høj af den tiger.. :-))

  Tak Annemarie... skøn lørdag og dejlig søndag.. :-)

  SvarSlet
 10. Iiihhh hvor ser det skønt ud!!!

  SvarSlet
 11. Vilken fantastisk park ni har i Danmark. Imponerande fina fotografier! Flera av bilderna ser ut som om dom tagits i Afrika.
  Vänga kvarn kände jag inte alls till. Tack för tipset!

  SvarSlet
 12. Vilken fantastisk park ni har i Danmark. Imponerande fina fotografier! Flera av bilderna ser ut som om dom tagits i Afrika.
  Vänga kvarn kände jag inte alls till. Tack för tipset!

  SvarSlet
 13. Det var da en god idé ham Hasse fik der og hvem siger forresten at man kun kan tage til Knuthenborg om sommeren :-))
  Skønne skønne billeder, jeg ser frem til mange flere. :-)) Knus

  SvarSlet
 14. @Nikka.. du skulla ha' været med skat.. du ville også ha' mistet pusten over den missekat.. :-)

  @Mona... Det er et rigtig dejligt sted, dernede på Lolland.. tak for ros det varmer.. :-)

  @Annette.. Han får mange gode ideer.. :-) Det var det helt rigtige tidspunkt at komme der på, dyrene var aktive og der var ingen kø nogen steder.. Der skal nok dukke lidt flere op.. :-)

  SvarSlet