6. september 2010

Der er stadig…

.. blomster i haven. IMG_7897 Lavendlerne er næsten afblomstret og høstanemonerne er i fuldt flor. IMG_7895 Jeg har tidligere snakket om at jeg gerne ville have høstanemoner i haven, samtidig gik jeg og hev nogle underlige grønne vækster op.. jeg havde ingen anelse om hvad det var, men gik ud fra det nok var et eller andet ukrudt, for lige så hurtigt jeg kunne fjerne det grønne stads, dukkede der noget nyt op.. Nu er min have-arbejds-iver ikke voldsom, derfor endte det med at det grønne stads fik lov at stå.. og udviklede sig til…… lyserøde høstanemonerIMG_7893 Jeg ER holdt op med at hive grønt stads op af jorden.. :-))IMG_7894

10 kommentarer:

 1. Du er heldig, at du har så mange høstanemoner! jeg har kun et par planter, men håber, de breder sig af sig selv. Farven er helt utrolig smuk og lyser op her i sensommeren.
  Ha' en dejlig dag, Inge, klem :)

  SvarSlet
 2. Ha ha. Ja sådan en arbejdsiver skal man være varsom med.

  Jeg elsker også høstanemoner men tør ikke invitere dem ind, fordi jeg har hørt, at de breder sig til hele haven. Lidt men godt, og så ikke mere !!

  SvarSlet
 3. Der er ikke så mange endnu Madame.. Jeg har jo ikke været så god ved dem.. :-) Men de er på vej..
  Klem og en dejlig dag til dig

  Hej Mutter.. Der hvor jeg har dem stående, må de gerne brede sig.. :-))

  SvarSlet
 4. Hej Inge, høstanemoner er smukke...jeg skulle engang hjælpe min mor i hendes kolonihave med at fjerne ukrudt, men jeg kunne jo ikke se forskel på nye planter og ukrudtet, så jeg fik forbud mod at luge, men måtte gerne slå græsset....hihi...god dag til dig...

  SvarSlet
 5. Hi hi.. lidt lige som at slå den fineste tallerken i stykker, så bliver man heller ikke bedt om at tørre af mere.. :-))

  SvarSlet
 6. Hehe, godt å se at det er flere enn meg som ikke alltid ser forskjell på ugress og blomster:)) JEg har plantet mye i hagen i sommer, små stiklinger. Jeg var lenge i tvil om hva som skulle fjernes som ugress eller ikke:)
  Nyt dagen med vakre blomster Inge:)
  Knus til deg:)

  SvarSlet
 7. Wow, sikke nogle flotte høstanemoner - dvs. sikke nogle flotte billeder!
  De er bare sådan lige til at nyde, især for en som mig, der må "nøjes" med balkon :-)

  SvarSlet
 8. Ja vi er vist flere Guri.. :-)) Men meget af det andre kalder ukrudt/ugress lader jeg nu stå, hvis det har fine blomster er det fint med mig.
  En dejlig dag til dig og knus.

  Tak Berliner.. man kan vist ellers have mange blomster på en balkon, men jeg tror også de skal passes der.. :-)

  SvarSlet
 9. ha de breder sig som skidt :-) sådan havde jeg en anden blomst, som jeg via andre blogge fandt ud af var en blomst og ikke ukrudt :-)

  SvarSlet
 10. Det glæder jeg mig til Lene, så slipper jeg vel for at have dårlig samvittighed over IKKE at luge og den slags.. Jeg elsker min have, men jeg er ikke til lugning og den slags.. :-) Vil bare gerne nyde blomster og frugt, men ikke ret gerne yde.. :-)) en doven havehund.. er det jeg er.

  SvarSlet