29. november 2010

Advents”krans”…

Annemarie spurgte i går..  Hvordan ser din advents stage / krans ud. P1000923Jeg kan ikke byde ind med nisser og gran, og egentlig heller ikke voldsomt meget julestemning.. Sådan ser min advents dekoration ud.

Ellen spørger i dag, om hun er i mindretal, når hun brænder alle 4 lys på en gang.. Jeg svarer… Vi er mindst 2 i det mindretal.. :-)

Jeg samler lige de to skønne kvinders spørgsmål i et…

Hvordan ser din advents stage / krans ud, og brænder du alle 4 lys samtidig.. ??

6 kommentarer:

 1. he he synes det var riktig så flott julestemning over bildet,kanskje du eier skjulte talenter ;) Og HVORDAN,du brenner lysene spiller vel ingen trille...det er kosen som gjelder eller som barna sier TELLER ;)

  SvarSlet
 2. Tak søde Renate.. den var i hvert fald meget nem at lave.. ca. 30 sek.
  Uha der er mange der mener man kun må tænde 1 lys den første søndag, 2 den anden osv... og så er det sørme vigtigt.. ;-)) Jeg er fløjtende ligeglad, gider ikke have en skæv række af lys stående, og synes det er spild af lys af de sidste ikke bliver brændt ned..
  Ja ungerne har ret, det er hyggen der tæller.. :-)

  SvarSlet
 3. Jeg tænder som jeg har lyst og mine lys brænder jo lidt hurtige ned end dine bloklys, og din adventsdekoration er da også rigtig fin og ikke for julet...for megen jul er jeg heller ikke til, men lidt er der da...

  SvarSlet
 4. og så sætter du vel nogle nye i.. :-) Nej lidt jul er fint, der skal nok komme mere i løbet af december.

  SvarSlet
 5. Din adventskrans er meget dekorativ med smukke afstemte farver. Flot tænkt, at placere lys og kugler på et tinfad. Det passer så fint sammen :-)

  Jeg brænder også alle lys samtidigt. Der skal være symmetri i tingene :)
  Min krans er af gran. Lysene er hvide, hånddryppede og fra 'Paradehuset' på Gisselfeld. Desforuden er der påsat en masse røde sløjfer og andet julestof :)
  I år går jeg juleamok, kan jeg mærke ...

  Det er nogle smukke billeder, du har taget af rådyrerne :-)

  SvarSlet
 6. Tak skal du have Lone.. :-).
  Viser du billeder af din juleamok pyntning.. Det lyder altså hyggeligt.

  SvarSlet