18. november 2010

Jeg er blevet gammel…

eller også er jeg blevet en kylling..P1000708I mine yngre dage… pyhhh nu lyder jeg også gammel.. men altså dengang for længe siden, hmm måske for 20 år siden, eller noget i den henretning, ja dengang kunne det ikke blive vildt, højt og hurtigt nok. Jeg elskede at komme i Tivoli.. det gør jeg nu stadigvæk.. men dengang skulle jeg altid prøve de nye forlystelser,  og jeg elskede dem, hvis de var vilde, høje, hurtige og vovede.. jo mere sus det gav i maven, jo bedre var det.P1000707I dag stod jeg på hovedbanegården og kiggede på den her forlystelse, og konstaterde, at den har jeg aldrig prøvet, og jeg SKAL heller ikke prøve den. Den er sgu for vild, hurtig, høj og alt mulig andet..

Når vores kommende barnebarn kommer i Tivoli alderen, så glæder jeg mig til at køre med i de små vogne, der stille og roligt snegler sig afsted, og så må far og mor tage de vilde forlystelser… Jeg er en gammel kylling… :-)

16 kommentarer:

 1. Det er jeg også blevet :)

  Jeg har aldrig lagt mærke til, at man kunne se den forlystelse fra banegården, men jeg husker den godt.

  Forrige jul stod jeg sikkert på landjorden, mens mine følgesvende prøvede den. Det var ved juletid, og deres hænder var stivfrosne, da de kom ned igen af det kolde sus deroppe.

  SvarSlet
 2. Puha, jeg bryder mig heller ikke om at svæve rundt deroppe i luften....;-D knus til dig....

  SvarSlet
 3. Glad for at jeg ikke er den enste gamle kylling Mutter.. :-)

  SvarSlet
 4. Hej Annemarie, du sneg dig ind sammen med min kommentar til Mutter.. måske ender det med vi kan lave en hel hønsegård.. :-)
  Knus til dig og rigtig god aften.

  SvarSlet
 5. hehe...da er jeg født som gammel kylling:)) Jeg har aldri taklet å være høyt i vill fart. Prøvd det èn gang....jeg gråt og gråt:) hehe:) Hold deg på bakken du Inge...vi er født med 2 ben...som skal være på bakken!!! Alt til sin tid:)
  Du er hverken kylling eller gammel, bar klok!!
  Klem til deg:)

  SvarSlet
 6. Jeg må være blevet klog med alderen Guri.. det sjove er, at jeg ikke kan forstå eller ved hvornår dt har ændret sig.. I dag har jeg det som dig, begge ben på jorden..
  For mange mange år siden, havde jeg en kæreste der sagde til mig..
  Inge du er fantastisk... du har begge ben solidt plantet i......

  den blå luft... !!!!!!!!!!!!!

  He he.. jeg var ung, vild og havde det forrygende sjovt.. ;-))
  Varme klem til dig.

  SvarSlet
 7. Jeg er ikke så vild med sådan nogle forlystelser. Jeg har lidt højdeskræk - altså kun hvis jeg kan kigge ud og det kan man jo i allerhøjeste grad her. Jeg har ikke noget imod at flyve ...

  SvarSlet
 8. Haha - velkommen i klubben - bortset fra, at lige præcis den der kunne jeg godt tænke mig at prøve, men de dér frit fald-nogen må de andre gerne beholde for sig selv.
  Jeg har også engang turdet det hele og gjort det meste... Åh disse minder...

  Engang, jeg var på kursus i IDA på Kalvebod Brygge, spadserede jeg selvfølgelig ind til Hovedbanen, da kursusdagen var omme. Dimsen, du viser her, holdt stille i luften i al den tid, det tog mig at gå... De har nået at sidde der et pænt stykke tid, men de har haft en s....god udsigt ;-)

  SvarSlet
 9. Vi er flere der står på jorden og kigger op i dag.. Jeg har ikke højdeskræk overhovedet.. VIL bare ikke op i de der luft ting.. ;-))

  Ellen, tak.. så mødes vi der også.. :-)
  Det har sikkert været "spændende" at sidde deroppe og se ud, så længe.. håber ikke det var alt for koldt..
  He he.. som Uffe Ellemann konstaterede for længe siden, Der er koldt på toppen, men udsigten er fantastisk.. :-)

  SvarSlet
 10. Det samme her Inge. Intet vildt til mig - slet ikke som da jeg var yngre. Hvor ser det ud til at dig og AnneMarie havde det hyggeligt. Hvor skønt at I rigtig kunne mødes. Ha en dejlig fredag♥

  SvarSlet
 11. Det eneste vilde jeg har prøvet, er den gamle rutchebane i Tivoli - da jeg skulle til Bornholm med skolen i 7. klasse ;) siden mistede jeg lysten. hvis jeg prøvede i dag, så tror jeg, at jeg ville besvime. Heldigvis er min mand mere end glad for det, så han har kørt med ungerne - som ikke kan få det vild nok eller højt nok.

  SvarSlet
 12. Jammen hvis det er at være en gammel kylling, så har jeg været en gammel kyllig et helt liv :-)
  Og ved du hvad.....een eller anden skal jo køre med lillebror i de små vogne, så hvorfor ikke lige så gerne farmor Inge...Knus og god dag

  SvarSlet
 13. Annette.. He he.. der bliver trængsel i indhegningen for gamle kyllinger.. :-)

  SvarSlet
 14. Tina.. Det havde vi også.. :-) Knus til dig..

  Helle.. He he.. jeg har også været på Bornholm med skolen i 7. kl. og var i Tivoli dengang for første gang i mit liv.. I det hele taget var København mega spændende dengang.. meget mere spændende end den er nu, hvor jeg kommer herinde hver eneste dag.. :-)

  SvarSlet
 15. Jeg har prøvet den og det var de værste 5 minutter i mit liv!!!

  SvarSlet
 16. He he.. Nixen, du skulle have haft en kamera med op, udsigten må være helt suveræn.. :-) Vi ses på tirsdag og jeg glæder mig..

  SvarSlet