8. november 2010

På tur i skoven…

Der er skønne farver i skoven i øjeblikket. Som flere har nævnt her i blogverdenen, så falmer skoven ikke, den flammer nærmest… De fleste blade er faldet, og ligger nu i skovbunden og lyser op.

Lørdag formiddag trak vi i støvler og regntøj, pakkede kamera og vand i en rygsæk og gik en skøn turP1000384P1000398P1000406P1000422P1000426P1000429P10004402 timer senere var hytten inden for se afstand..P1000441

9 kommentarer:

 1. Derovre i Sveriges land er træerne da vist allerede klar til vinteren. De fleste blade er blæst af, som man tydeligt kan se på dine skønne billeder :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser skoven anderledes ud, når bladene er faldet af... så åben....flot med bladene i skovbunden, og dejlige billeder....;-D

  SvarSlet
 3. Per.. Jeg tror træerne er klar til vinter.. jeg er ikke helt klar endnu, så for min skyld må sne og den slags godt vente lidt.. :-)

  Annemarie.. Det er sjovt at gå rundt derovre og få øje på en masse man ikke kan se når der er blade på træerne. Nogle steder er der huse inde bag træerne, som vi aldrig ser om sommeren.. :-)

  SvarSlet
 4. Herlig å se bilder fra den skjønne turen....der skulle jeg ha trivdes på tur!! Flott å se høstens farger på bakken.
  Det ble en ganske lang tur på oss ikveld....deilig vintervær UTEN vind, det liker jeg:)
  Nyt kvelden Inge, klem fra meg:)

  SvarSlet
 5. Det er da vist et okay sted med en okay natur, I har jer dér ;-)
  Skønne billeder - i høj grad også af fuglene i indlægget før dette.
  Jeg føler en herlig form for medskyld i, at du har fået foreviget de mange fugle - jeg er en anelse misundelig over de gode skud af spætmejsen :-D
  Gad vide, om vi også er medskyldige i, at der er flere skovskader? Jeg synes, at alle danskere i Sverige giver dem tonsvis af jordnødder - men det er vel ikke det værste, man kan gøre sig skyldig i?

  SvarSlet
 6. Guri.. Jeg ville da elske at vise dig vores skønne skov.. :-) Det gør ikke så meget at det er koldt, bare det ikke blæser, så kan jeg også bedst lide at gå tur, og især hvor du bor, der vil jeg tro det rigtig kan suse fra havet..
  Knus til dig. :-)

  Tak Ellen, du kan rolig føle skyld.. :-) du har været en aktiv spiller i valget af kamera, og det er et godt valg, du er vel også glad for dit.. ??

  Tja.. jeg tror skovskaden har været der hele tiden, men den kom først til vores fodder, da vi begyndte at købe jordnødder til småfuglene. Men skulle vi have skyld der, så lever vi fint med det.. :-) Det er en meget flot fugl at have så tæt på.

  SvarSlet
 7. Uhm, så lækre billeder, Inge - det var også fint vejr, lige til en tur med kameraet.
  Klem og en dejlig aften til dig!

  SvarSlet
 8. Hvor er det nogle smukke billeder du har taget. Der er noget ganske særligt over Sverige :-)

  SvarSlet
 9. Madame.. Det var en herlig tur, med både sol og regn.. Klem til dig

  Laura.. Tak skal du have.. for os er Sverige noget dejlig særlig specielt.. :-)

  SvarSlet