20. november 2010

Birdie nam nam..

20 kilo luksus blanding til vildfugle, en stor spand mejsekugler, 3 poser jordnødder, en ny fuglefodderautomat.. Vi vil prøve om vi kan lokke småfuglene til matriklen, og holde katten inde.. det sidste bliver nemt, hun har indtaget sin vinter plads ved brændeovnen. Om det første lykkes, må tiden vise. Det gamle fuglehus er børstet af og fyldt op med fuglemad.. Æblerne er klar til solsortene.. Hvornår mon de opdager det..P1000728

9 kommentarer:

 1. Hvor fint Bumle i sort/hvid....Mon ikke de opdager det lige pludselig...Knus til dig....;-D og en hyggelig lørdag aften...

  SvarSlet
 2. God weekend til jer. Jeg skal vist også have fundet fuglefrøene frem :-)
  Skal vi mødes ved de vilde forlystelser og udfordre hinanden i Tivoli ;-)Jeg er også en kylling :-)

  SvarSlet
 3. Se det bliver jo spændende - mon vi får nogle flotte fuglebilleder at se? Smukke snebilleder! Og Cocio desserten ser lækker ud. For et års tid siden fandt jeg lige pludselig Cocio cacaomælk hernede men kan ikke finde den mere. Altså vildt vejr du cyklede i!!!! Ha en dejlig hvid søndag♥

  SvarSlet
 4. Det lyder rigtig godt - og du vil blive belønnet med masser af smukke fugle hele vinteren :-)
  Klem og god søndag til dig!

  SvarSlet
 5. Skjønne Bumle:) Jeg holder med henne...kose seg ved ovnen i vinterkulden:))
  Så får småfuglene være i fred:)
  Ha en fin søndag, klem fra meg:)

  SvarSlet
 6. Hvor er det et dejligt af billede Bumle. Foderautomaten ? Finder jeg mon den i et tidligere indlæg eller kommer der et billede af den ?

  SvarSlet
 7. Det er først fornylig vi er begyndt at fodre fugle på terrassen pga. vores to misse-rovdyr, men de lader mirakuløst fuglene i fred, så nu er der masser af gråspurve, musvitter, bogfinker,solsorte, en fed due, en spætte og andre som jeg ikke kender navne på. Bumle ser forholdsvis fredsommelig ud.

  SvarSlet
 8. Vi er også parat :-) Husk for resten en skål med vand!

  SvarSlet
 9. Annemarie.. Hehe, jeg skal jo øve mig, har vi aftalt.. ;-) jeg håber de opdager det en dag.. Knus..

  Lene... Tak og i lige måde, ja du må have fundet posen frem..
  Jeg tager imod udfordingen, kan jo altid blive på jorden og tage billeder af dig på de vilde vover.. Sig tid og sted, så er jeg klar.. :-)

  Tina.. Det håber jeg da, men vi har ikke set nogen fugle endnu.. Sneen er næsten væk igen.. Knus til dig.

  Madame.. Det håber jeg sørme, nu er der jo købt ind for en mindre formue :-).. Klem til dig.

  Annette.. Nej der har ikke været billede af den endnu, det er bare en grim grøn plastik ting.. de havde ikke nogen der var pæne.. :-)

  oldiesskriftrulle.. Jeg har også været lidt forsigtig på grund af Bumle, jeg kommer altid til at tænke på Jørgen Rygs monolog, hvor han sidder på en bænk og fodrer fugle, lukker katten ud af tasken, og siger.. Jeg kan ikke tåle at se dyr sulte.. :-)

  Rimkogeren.. Dejligt, og der står også vand til dem.. :-)

  SvarSlet