30. november 2010

I dag for 9 år siden..

nygiftekørte Hasse og jeg til Vojens, vi havde fået en aftale med en giftefoged på Vojens rådhus.. Hvorfor Vojens..?? Jooo.. vi skulle jo finde et sted, hvor ingen af os var blevet gift før.. ;-) Vi havde valgt ikke at fortælle nogen om vores planer. I bagklogskabens uendeligt klare lys, var det ikke den smarteste beslutning vi har taget, men det var den vi tog, og det vi gjorde. Vi ville ikke holde bryllup, men vi ville gerne giftes.just married

 

På vej til rådhuset kom jeg i tanke om, at jeg ville have en blomst med. Det er helt sikkert den hurtigste brudebuket, blomstermanden nogensinde har viklet sammen, og det er lige så sikkert, at det ikke er den kønneste.. :-)

Og bryllupsrejsen.. tjaaa.. Dagen efter var vi til Ishockey kamp og så Vojens tabe til Odense :-) hvorefter vi kørte hjem til Roskilde og gik på arbejde..

Præcis ½ år senere holdt vi en stor have-bryllups-fest, for venner og familie. Invitationen til festen var skrevet oven på en kopi af vores vielsesattest.

Vi genforhandler kontrakten hvert år på denne tid, og vi er også i år blevet enige om at fortsætte mindst et år til.. Flækker af grin

20 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen, Inge (og Hasse, selvfølgelig, det er jo heldigt han har dig ;-) Håber I skal fejre den med noget godt af en slags - måske ishockey? Vejret lægger op til den slags udfoldelser :-O

  SvarSlet
 2. Hjertelig tillykke med dagen, dejligt at I er enige om et år mere :-)

  SvarSlet
 3. Hjertelig tillykke med dagen til jer begge :)
  Det er skønt, at I kan blive enige om, at I tager et år mere ;)

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med dagen til jer begge to, hvor er I søde sammen...Mon ikke I kan tage en lille rask sneboldkamp bare sådan lige for at markere årsdagen...hehe...og godt at I er enige om et år mere...Knus og kram fra mig ...;-D og håber selvfølgelig at I får en hyggelig dag..

  SvarSlet
 5. Efter hårde forhandlinger formoder jeg ;-)
  Pjat med mig og tillykke til jer :-D

  SvarSlet
 6. Ditte.. Tak, vi er super heldige med hinanden.. :-) Nej ishockey bliver det ikke til i dag.. men mon ikke vi ender med en god middag :-)

  Lene.. Tak.. det synes jeg også.. :-)

  Helle.. Tak.. Ja det er jeg også glad for :-)

  Annemarie.. Tak.. Jo du siger da noget, det er lige så koldt som at være til hockey.. i den gamle skøjtehal i Vojens.. Vi får helt sikkert en dejlig aften.. Knus til dig.

  Per.. Meget hårde forhandlinger.. ;-).. Tak..

  SvarSlet
 7. Et kæmpe tillykke Inge! Hvor ser I søde ud♥ Vi blev også gift på Rådhuset! Hernede bliver næsten alle gift i det helt store skrud så da min yngste var lille og så vores brudebilleder klagede han altid over at jeg ikke havde taget pænere (hvid brudekjole) tøj på til mit bryllup hi hi Nyd dagen! KNUS

  SvarSlet
 8. Tillykke med dagen. Kan nu godt lide den slags beslutninger :-)
  Mange varme hilsener fra Laura.

  SvarSlet
 9. Hej Inge. Tillykke med bryllupsdagen. Grinede lidt over at høre om jeres valg af giftested :o) God dag til jer begge fra Jette

  SvarSlet
 10. Tina, tak.. :-) I må holde en bryllupsfest hvor du er i brudekjole und alles.. :-)

  Laura.. Tak, det kan jeg også.. :-)

  Jette.. Tak, he he.. og det er lidt sandt.. :-)

  SvarSlet
 11. Tak for dine kommentarer :-)
  anjoe og jeg havde også planlagt at blive gift i STØRSTE hemmelighed.
  Altså futtede vi til Tølløse og aftalte en dato i efteråret. Samme aften skulle vi arrangere lys og kulisser til den lokale Merløse Revy.
  Da vi trådte indenfor råbte alle TILLYKKE....
  En gammel elev var lige startet som kontorelev på rådhuset. Da hun så at hendes kære gamle lærer skulle giftes glemte hun alt om sin tavshedspligt. Den glædelige nyhed skulle alle have del i.
  Hun var en stor undskyldning, da hun blev klar over sin fadæse.
  Nå ja, så giftede vi os med åbent hus osv osv osv... Og det var faktisk en stor oplevelse.

  SvarSlet
 12. Og husk så lige:
  Ægteskab er en straf, som ikke nedsættes p.g.a. god opførsel :-)

  SvarSlet
 13. Tillykke med pilebryllupsdagen ☺

  Hvis jeg skulle giftes i dag, ville jeg helt klart også vælge noget meget mere utraditionelt, end det dobbeltbryllup vi fik. Ikke fordi jeg fortryder, bestemt ikke, men tiden ændrer sig.

  SvarSlet
 14. Rimkoger.. Det lyder som en helt suveræn bryllupsdag I har haft.. Selv om den unge kontorelev forbrød sig.. håber jeg altså ikke hun kom i problemer.. Hun gjorde det garanteret af et godt og stort hjerte..
  Ha ha... du har helt ret.. og gift er ikke noget man bliver, det er noget man tager.. :-) Hils fruen og hav en dejlig aften..

  Pia.. Tak, jeg har også prøvet et forholdsvist traditionelt bryllup, det fortryder jeg sørme heller ikke.. men been there done that.. :-)

  SvarSlet
 15. Stort tillykke med dagen :-)

  I må begge være blevet gift nogle gange, siden I skulle så langt væk som til Vojens, for at finde et sted, hvor ingen af jer var blevet gift tidligere :))

  Dejlige billeder - og endnu mere tillyke til jer :-)

  SvarSlet
 16. Lone.. Tak.. ja jeg er nu gift for 2. gang og Hasse for 3. Det er jo ikke altid man rammer plet første gang.. :-)

  SvarSlet
 17. Sådan bra tanke, att ge löftena på nytt en gång om året! Då lever ju romantiken.

  SvarSlet
 18. He he.. Elisabeth.. eller realiteterne.. :-)

  SvarSlet
 19. Kæmpe forsinket tillykke med bryllupsdagen.....I har en lille blomst til gode :-))

  SvarSlet
 20. Tak skal du have Annette.. :-)

  SvarSlet