21. november 2010

Sandblæst eller farve..

Jeg kan ikke finde en sort/hvid eller monochrome funktion på mit nye kamera..  og nej jeg har selvfølgelig ikke læst brugsforvirringen endnu.P1000700Det har til gengæld en scene der hedder sandblæst, som godt kunne gøre det ud for s/h i en snæver vending.P1000699

7 kommentarer:

 1. Det blev sgi da meget flot, i mine øjne ligner det sort/hvid, hvordan kan et billede egentlig være sandblæst ?..hmm, men det ser godt ud...Knus til dig...

  SvarSlet
 2. Ja jeg kan heller ikke helt så forskellen.. :-) men hvis jeg læste lidt i vejledningen til kameraet, kunne det jo være jeg opdagede hvad det gik ud på..
  Knus til dig.--

  SvarSlet
 3. Bruksanvisning? hehe;) Nei det leses sjelden. Men det ser da ut som sort/hvitt dette da:)
  Fin kveld videre, klemmings:)

  SvarSlet
 4. Jag fotar aldrig svart/vitt med kameran utan gör om fotona i photoshop istället.. :-) Härligt foto!

  SvarSlet
 5. Kære Inge, du kan sikkert lave dine billeder om til sort/hvid i dit billedbehandlingsprogram. Det er supernemt - fx i Photoskop Elements. Dejlige billeder du viser :-)
  Klem og god mandag til dig!

  SvarSlet
 6. Jeg tager altid billederne i farver - så kan man selv lave det om til sort-hvidt i et billedbehandlingsprogra - og man har stadig farvebilledet, hvis man skal bruge det senere :)
  Dit billede ser rigtig fint ud.

  SvarSlet
 7. Guri.. He he.. brugsanvisniner er ikke noget for os.. ;-)) - så skal det da gå rigitg galt.. Klemmer til dig.

  Nnika.. Ja man kan fint lave det om bagefter.. :-)

  Madame.. Det ved jeg godt, men jeg kan også godt lide udfordringen i at "se" motivet og se at det skal være i s/h, Jeg har adgang til alle de fortoredigerings programmer mit hjerte kunne begære, men den store Adobe CS5 er alt for avanceret til mig, jeg farer vild i alle mulighederne.. :-)

  Helle.. ja det er helt sikkert en mulighed, jeg bruger det også mest til at udfordre mig selv i forhold til at tage gode s/h foto...:-)

  SvarSlet