11. november 2010

Jeg er glad..

Hmmm… som om det skulle være noget specielt.. det er jeg jo det meste af tiden. Men i dag er jeg helt specielt glad for min søde tandlæge Morten, og jeg er glad for at jeg igen har lyst til at smile stort, bredt og frit. I flere år har jeg lukket munden, når jeg opdagede et kamera der pegede på mig.. He he.. så virker det trick heller ikke mere.. ;-)P1000589P1000585

Efter en ret træls ganeoperation for nogle år siden, begyndte den ene fortand at “vælte” og et mellemrum åbenbarede sig stille og roligt. Mellemrum mellem fortænderne kan være enormt charmerende.. på andre, men mig generede det en del. Hvis det hele skulle laves rigtigt og bedst muligt, facede jeg en tandlæge regning på ca. 30.000, men værst af alt en masse ubehagelige behandlinger.. det kunne jeg simpelthen ikke overskue.. ja jeg ER en kylling :-)

Da det gik op for Morten, hvor meget det generede mig, foreslog han en kosmetisk plast opbygning af et hjørne på hver af de to fortænder… Han er en sand mester, han lagde på og pudsede, efter godt en time var han tilfreds.. Og mig… jeg er boblende glad og tilfreds, og smiler bredt og gerne igen.

9 kommentarer:

 1. Hvor er det godt du fik det lavet. Det er jo nok en selv der lægger mest mærke til sådan et mellemrum - flot ser resultatet ihvertfald ud. God aften :)

  SvarSlet
 2. Hej Inge, det var da flot lavet, og det vigtigste er jo at du er glad for det selvom du har et sødt smil på begge billeder....Godt at du ikke skulle hoste op med 30.000 og at du kunne undgå en masse ubehag....En god smilende aften til dig....Nåeh ja nu behøver du ikke at tjekke om der sidder spinat i mellemrummet...hehe

  SvarSlet
 3. Hvad er før og hvad er efter billedet ?

  :)...bare for sjov. Sikke en forvandling Inge. Jeg ved ikke hvorfor, men du ser meget yngre ud med de nye tænder.

  SvarSlet
 4. Anette.. Tak..Ja problemet sidder helt sikkert mellem mine egne ører..:-)

  Annemarie.. Tak skal du have. Ha ha.. nu kan det jo rigtig sidde fast igen.. :-)

  Mutter.. He he.. Tak, du har de samme gode øjne som jeg selv har.. ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg kender godt problemet med væltede tænder og kan faktisk godt forstå, at du føler dig bedre tilpas nu, selv om du selvfølgelig er den samme smukke Inge indeni.
  Er det symbolsk og helt bevidst, at døren er lukket på 'før'billedet og åben på 'efter'billedet?
  Sig nu ja... ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg gik til tandretning hver maaned fra jeg var 7 til jeg var 16 aar gammel. Jeg kender ALT til at vaere ked af mine taender og faar naesten taarer i oejnene ved at laese din glade post. TILLYKKE med dine flotte "nye" taender. Din tandlaege fortjener en medalje!

  SvarSlet
 7. Sikke nogle flotte blå øjne, du har :)

  Tandlæge Morten har gjort det rigtig godt. Det er sandt, at du ser yngre ud, efter mellemrummet er fjernet. Tillykke med det, Inge.

  Jeg troede i første omgang, at det var et Find fem fejl billede :-)

  SvarSlet
 8. Wauw, hvor er det smukt lavet, Inge - tillykke - og nu kan du igen smile :-)
  Klem!

  SvarSlet
 9. Ellen... Ha ha.. kun for din skyld siger jeg JA :-) jeg ville da ønske jeg havde været så kreativ og klart tænkende.. Ja jeg bør være den samme indeni.. rødmer over rosen.. :-)

  Tina.. Tak.. jeg havde faktisk ikke forestillet at jeg ville blive så glad og tilfreds.. :-) Jeg har arbejdet som klinikassistent ved en reguleringsspecialist da jeg var ung, men aldrig selv fået rettet tænder.. :-)

  Lone.. Tak søde Lone, og røde kinder over din ros.. :-) he he.. jeg overvejede at bruge Find 5 fejl som overskrift.. ;-) men droppede det igen.

  Tak tak tak Madame.. :-) jeg sender store smil hele vejen rundt..
  Klem til dig.

  SvarSlet