28. november 2010

Jeg bander og svovler..

..over mig selv.. lige nu.. IMG_9310Over middag kørte vi en tur ud til de godeste venner, de bor et vidundeligt smukt sted lidt ude på landet, snemotiverne stod i kø, og jeg trampede rundt og skød og skød. Inden vi kørte hjem, ville jeg lige kopiere billederne ind på Lisettes pc. Kortet ud af kameraet, ind i pc’en, fandt billederne og fik markeret dem alle. Ctrl + c og Ctrl + v, vupit, så havde de også billeder af deres smukke omgivelser og udsigt. IMG_9309Kortet tilbage i kameraet, alt var i den skønneste orden… troede jeg fjols…IMG_9314Da vi kom hjem ville jeg lige smide billederne ind på min egen pc… Og så var det der kom høje, hurtige og grimme ord ud af min mund. Billederne var der ikke.. ikke et eneste af dem… I stedet for bare at kopiere billederne til Lisettes pc, har jeg åbenbart fået klippet dem.. For fa…. da osse.. Nu ligger de jo heldigvis på en pc derude på marken, så helt tabt er de ikke, men for pokker da, hvor dum har man egentlig lige lov til at være…:-(IMG_9313Billederne her er også taget derude i dag, Hasse havde sit kamera med, og fra det kort kunne jeg åbenbart bedre finde ud af af kopiere.

Jeg er ikke specielt imponeret over mig selv lige nu..

6 kommentarer:

 1. Bar rolig. Du er ikke alene!
  Ja, jeg har naturligvis aldrig lavet det nummer (uskyldige, himmelvendte øjne og en let fløjten), men John har. På vej hjem fra en uges Londonferie skulle han lige sidde og lege lidt med billederne; måske slette de mest uheldige skud. Pludselig kunne jeg mærke at han stivnede og holdt op med at trække vejret i et stykke tid. Derefter hørtes en indædt, lavmælt banden.
  Han havde lige fået sagt YES til at slette alle billederne.
  No pics from that holiday ;-)

  SvarSlet
 2. Men heldigvis er de jo ikke mistet billederne....Du skal bare lige have dem igen ;-))
  Og så kan vi jo for en gangs skyld nyde Hasse's billeder fra en hvid dag i godt selskab :-))

  SvarSlet
 3. *ler*...fort gjort:) Men du har Hasse som er nøden nærmest:) Flotte bilder fra en utrolig flott plass!!
  Full vinter i DK også....jeg kom hjem fra Vestfold i dag, der var det snøfokk. Vel hjemme var det -8 og sol....og tørr vinter.
  Ha en fin kveld, klem til deg;)

  SvarSlet
 4. Smukke billeder :) Mon ikke de fleste har os har prøvet Ctrl + X i stedet for Ctrl + C... Jeg har ihvertfald :P God søndag aften

  SvarSlet
 5. Åh, sådan noget lort for at sige det pænt, men godt at du havde fået dem kopieret....Jeg ved at man på Canon'en kan nøglemærke billederne så man ikke ved et uheld kommer til at slette dem, kan være at jeg lige skal finde ud af hvordan man gør det...;-D

  SvarSlet
 6. Ellen.. Stakkels John, jeg kan levende sætte mig ind i hans frustration, jeg kan få fat i mine billeder, det kunne han ikke.. men du trøstede og støttede ham selvfølgelig i hans krise.. ;-))

  Annette.. Ja jeg kan få dem igen.. :-) så de er ikke væk.

  Guri.. Jeg ler nok også af det en dag.. ;-) Lige da jeg opdagede de var væk, var der ikke meget smil på mine læber..
  Ja vi har fuld vinter, og det er fantastisk smukt. Vi savner bare solen, kan du ikke sende den herned.. Knus til dig. :-)

  Anette.. Jo jeg er nok ikke den eneste der har lavet det nummer.. :-))

  Annemarie.. nemlig det helt rigtige ord at bruge.. ;-) Jeg ved faktisk godt man kan låse sine billeder, men det har jeg aldrig brugt.. Jeg kopierer dem ud og når kortet er fyldt bliver alle i samlet flok flyttet over på en ekstern harddisk.. De fleste billeder ligger flere steder.. :-) Bare for at være på den sikre side..
  Knus og en dejlig dag til dig

  SvarSlet