7. november 2010

Rådyr i skoven..

IMG_9182IMG_9173P1000240P1000237Det var super fed oplevelse, at vågne op i skoven fredag morgen og se 3 rådyr komme hoppende op over grunden, og gå rundt og lede efter mad lige omkring os.. Vi var helt oppe i skyerne, efter at have listet rundt ved alle vinuerne og taget billeder af “vores egne” rådyr.

8 kommentarer:

 1. Oi....så spennende:) Så bra du fikk de på linsa Inge:) De er jo så sky av seg:) Morsomt å se:)
  Ha en riktig god natt....her er det sengetid snart. Oppe 05:30....for å gå tur med Major før vi drar på jobb:)
  Klemmer:)

  SvarSlet
 2. Tak og i lige måde Guri.. og sov godt, jeg står først op kl. 06.00..
  Klemmer retur til dig. :-)

  SvarSlet
 3. Det kan jeg godt forstå. Jeg havde også rådyr i haven, dengang jeg havde sommerhus, og jeg kunne sidde i timevis og bare kigge. En gang imellem havde de en unge med, og så var jeg helt salig. Sørgede altid for, at der lå lidt lækkert til dem, som de kunne finde. Mine rådyr elskede æblebidder... ;-)

  SvarSlet
 4. Det er så fedt at sidde og se på dem.. :-)) Vi prøver også at lægge æbler ud til dem, men fuglene og egerne æder alt lige så hurtigt det bliver smidt ud. Vi har en masse blåbær på grunden som rådyrene græsser helt i bund hvert eneste år, det må de klare sig med hos os... :-)

  SvarSlet
 5. Hvor dejligt og hvor er de skønne..jeg var da også blevet overlykkelig over at have dem gående udenfor mine vinduer.....hav en god mandag...

  SvarSlet
 6. Lilli.. Så dejligt.. :-)

  Annette.. nemlig fedt og wauuu :-)

  Annemarie... He he.. ja jeg tror de fleste af os ville juble en smule.. :-) med mindre man bor midt i Dyrehaven..

  SvarSlet