15. november 2010

Det her ligner..

..fast arbejdeP1000667den lille grønne må overnatte på gaden indtil vi har fået ryddet indkørslen.P1000666det ligner heldigvis også varme de næste 2-3 vintre..

Lige nu forstår jeg ikke helt, hvorfor mine forældre kørte hjem til sønderjylland i morges, men der er jo så meget kvinder ikke forstår. ;-)

11 kommentarer:

 1. Uff, jeg vil fluks trække alle klager tilbage fra den dag, hvor vi lagde to bure brænde på plads her i huset. Det var jo ingenting i forhold til jeres læs!
  Rigtig god arbejdslyst ;-)

  SvarSlet
 2. wow for en jobb ....huff du skal slite hardt nå... Håper du får hjelp.

  SvarSlet
 3. He he.. Bente, jeg tænkte faktisk på om ikke du kunne komme en tur forbi, du er jo rutineret brændestabler.. :-)

  Fruen.. Ja vi har lidt arbejde til de næste mange dage.. Der er jo desværre ikke mørkt ret længe, når vi kommer fra arbejde..:-) Jeg er ikke alene om det.. Hasse og jeg hjælpes ad.

  SvarSlet
 4. Det forstår jeg så sandelig godt... jeg ville være forsvundet på rekordtid ved synet af sådan en brændestabel ;-)
  Måske fordi jeg synes vi har nok i Sverige - her skal det oven i købet saves og flækkes først... men det giver varmen flere gange :-)

  SvarSlet
 5. Puha, god fornøjelse siger jeg bare....;-D..hehe

  SvarSlet
 6. Der ER noget om, at brænde skal give varmen to gange ;)

  SvarSlet
 7. Ellen.. Mon ikke du ville ha gjort som mig.. på med handskerne og i gang.. I Sverige har vi skam den samme udfordring som jer, der saver og kløver vi også selv. Denne gang har vi valgt kun at stable det... :-)

  Annemarie.. Du er ellers meget velkommen, hvis du trænger til at få rørt armene.. :-)

  Helle.. Ja MINDST 2 gange, før i tiden savede og kløvede vi også selv.. :-) Det her er næsten den mindste del af arbejdet.. Det bliver bare så tidligt mørkt, så det kommer til at tage nogle dage før det er kørt ind og stablet.

  SvarSlet
 8. Sådan noget har vi også brugt meget tid på, startende med fældningen i skoven. Til sidst fik vi det "bare" leveret i 2 m stykker i indkørslen. Nu er alt brænde droppet. Vi er gået over til briketter, men "fyrer" stadig med elvarmen alene. Det er dejlig nemt ☺

  SvarSlet
 9. Og her er det så jeg sidder og spørger ud i den blå luft hvorfor i himlens navn i altid får brænde hjem når jeg arbejder. Jeg ville da gerne give et nap med :-))

  SvarSlet
 10. Jeg håber snart, det er vores tur. Vores leverandør kan ikke skaffe brænde i øjeblikket fra sin underleverandør.

  Jeg forstår altså heller ikke, hvorfor dine forældre pludselig fik lyst til at finde Sønderjylland :))

  God arbejdslyst! :)

  SvarSlet
 11. Pia.. Vi elsker den varme en brændeovn smider fra sig.. vi har også radiatorer som varmekilder, men for os er der ikke noget alternativ til en brændeovn..

  Annette.. Det må have noget med timing at gøre.. ;-))

  Lone.. Vi har købt brændet her.. http://www.roskildehjemmet.dk/index.php?page=30, hvor vi samtidig støtter en fornuftig sag.
  Du er jo også kvinde Lone, vi forstår jo ikke ret meget.. ;-)

  SvarSlet