8. november 2010

De mest aktive fugle...

..omkring det lille hus i skoven, eller i hvert fald dem vi ser flest af tæt på huset, er..P1000295SpætmejserP1000286P1000258Musvitter, sortmejser og blåmejserP1000288Fyrmejser og / eller sumpmejser (de sidder sjældent stille længe nok til at jeg kan nå at få et ordentligt billede af dem) P1000546Det sidste års tid, er vi også begyndt at se rigtig meget til skovskaderne.P1000553Billederne er taget inde fra stuen. Alle billeder er taget med mit nye Lumix, lige som jeg var imponeret over makro funktionen, er jeg ret imponeret over zoom funktonen i det lille kamera.

11 kommentarer:

 1. Wow, meget flotte billeder, Inge! Jeg har de samme arter her, og vi bestikker dem gerne, så vi kan få lov at kigge på dem, ik'?

  Klem og rigtig god mandag til dig!

  SvarSlet
 2. Som passioneret fuglekikker er det altid skønt at se på dejlige billeder af fugle, og du har ret - der er god zoom på sådan en lille Lumix ;-)

  SvarSlet
 3. PS. Det er højst sandsynlig, at det er sumpmejser og ikke fyrremejser. Jeg har f.eks. aldrig nogensinde set en fyrremejse - de er rimelig sjældne specielt i forhold til sumpmejse, som er ganske almindelig.

  SvarSlet
 4. Det er de samme fulge, der huserer på mit fuglebræt - og jeg fotograferer dem også gennem ruden med mit Lumix - fantastisk kamera, jeg er så glad for det :)

  SvarSlet
 5. Madame.. Det gør vi nemlig gerne.. :-)

  Per.. OK, så er det sumpmejser, jeg vil prøve at få nogle billeder af dem, så kan du måske se hvad for en af dem det er.. :-) De er lidt unseelige, så jeg glemmer at tage billeder af dem, og så er de enormt aktive og sidder sjældent stille ret længe.. :-)

  Helle.. Ja jeg bliver mere og mere imponeret af det lille kompakt kamera.. På mange områder er det næsten fuldt på højde med det Canon EOS 450 vi også har..

  SvarSlet
 6. herlige fuglebilleder, og dejligt at kunne få dem så tæt på...ja det er da et fint kamera, det tager da gode billeder....knus og en god dag til dig...

  SvarSlet
 7. Tak Annemarie.. ved godt jeg kammer lidt over med ros omkring det lille nye kamera.. :-)

  SvarSlet
 8. Så fine bilder Inge...jeg får ikke til å fotografere fugler. Ikke slik at det blir pent iallefall! Ser de lider ingen nød i skogen hos dere:))
  Nå skal jeg ut på tur, -4 og snø! Vinter med andre ord.
  Ha en fin kveld, klem fra meg:)

  SvarSlet
 9. Flotte billeder - både af fugle og dådyrene. Det er skønt med det dyreliv der er lige udenfor jeres hus :)

  SvarSlet
 10. Det er da skønt, at jeres store tagselvbord bliver belønnet med så mange fuglebesøgende. Sidder Bumle ikke inde bag ruden og savler? ;-)

  SvarSlet
 11. Guri.. Ja fuglene har det godt, når vi er der.. :-) Uha har I allerede sne og vinter, det lyder koldt, håber ikke vi går det herned.. Knus og en dejlig aften til dig. :-)

  Anette.. Tak, ja vi er også ret vilde med det.. :-)

  Bente.. Jo Bumle sidder og smasker.. :-)

  SvarSlet