14. november 2010

Bare lige og burde kunne…

Jeg burde tage mig sammen og bare lige koge de rødbeder.. sådan har jeg tænkt de sidste 3 uger, når gang mine øjne gang på gang er faldet på den pose rødbeder der bare ligger og ligger..

Kender I de 2 vendinger.. “Vi mangler bare lige..” og “Man burde kunne…”

I forbindelse med alle vores forskellige it-projekter, høres og bruges de 2 vendinger alt for ofte.. Der er sjældent noget der er bare lige.. og hvis noget er næsten færdig, vi mangler bare lige… så er det ikke klar til produktion endnu, også selv om vi da bare lige burde kunne klare de sidste par småting, og så få frigivet produktet…hov hov for pokker, jeg er vist bare lige røget ud af et sidespor, det var rødbederne jeg kom fra..;-)

P1000663Mine forældre kom her ved middagstid, de havde ikke været her mange minutter, før min mor, den skønne effektive kvinde, havde sat en gryde vand over, og rødbederne var i kog. Det VAR ski bare lige at gøre det.. Nu står der 3 glas ny syltede rødbeder og køler på terrassen, 2 plader boller er på vej i ovnen, der vises Formel 1 fra Abu Dhabi på fjerneren, Bumle og Hasse kæmper om stolen, det er ren inde-råhygge-søndag her i Bymarken.P1000664

9 kommentarer:

 1. Det må være skønt at have en mor, der lige sætter ting i gang :-) Du er heldig!
  Klem og ha' en dejlig søndag, Inge!

  SvarSlet
 2. Sikke en hyggelig fødselsdagsaften og sikke en gave i fik. Min far har også fået scannet deres dias over og os børn har fået dem på disc. Kan godt huske dias showene hi hi. Uh det tog lang tid at se billeder, Godt mor lige kunne sætte tingene igang - de er nu effektive ;-) KNUS♥

  SvarSlet
 3. Ja nogen gange er tanken værre end bare at gå i gang....godt du fik lidt hjælp...En god aften til dig..;-D

  SvarSlet
 4. Det lyder som en dejlig weekend. Både fest, gaver og noget fra hånden. En skøn gave du har fået.

  Diasbilleder - sådan noget har mine forældre aldrig ejet. Der findes "kun" almindelige papirbilleder, og faktisk ikke særlig mange. Det har jeg så selv fået ændret på i mit liv ☺

  SvarSlet
 5. Madame.. Jeg ved det Madame, og jeg sætter så stor pris på det.. Klem og en dejlig aften til dig.:-)

  Tina.. Det er en skøn gave at få, ikke.. ?? Ja min mor får ting til at ske.. Knus til dig.

  Annemarie.. Det er nemlig så rigitgt.. En god aften til dig :-)

  Pia.. Det er og har været en dejlig weekend.. :-) Vi har også papir billeder, men ikke helt så mange.. Jeg tror det var billigere at få lavet dias dengang..
  Du tager mange gode billeder, som jeg er sikker på at dine unger sætter stor pris på.. :-) Jeg gør i hvert fald her :-)

  SvarSlet
 6. Av og til er det ikke bare bare...man trenger et puff for å komme igang:) Kjenner veldig til det:) Rødbeter som er så godt....bra din mor satte i gang:)
  Kos dere videre med boller og Formel1:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlet
 7. He he..og det hjælper gevaldigt når mor går i gang, så kan jeg jo ikke bare lade være.. :-)
  Formel1 er slut, nu er det fodbold, min far er sportsfreak, så der kører ofte en eller anden form for sport på TV, når hen er her.. :-) Det eneste han er ligeglad med er golf, og det er det vi helst vil se..
  Hygge og knus til dig. :-)

  SvarSlet
 8. Saadan kan min mor ogsaa bare altid liiige faa saadan noget lavet. Jeg oever mig ihaerdigt, men har lang vej endnu!

  SvarSlet
 9. Mødre er imponerende Tina, mon vi lærer det en dag.. :-)

  SvarSlet