30. november 2010

Mindedugen..

Vi har en dug der vækker minder. Hver gang vi lægger den på bordet, står historierne i kø for at blive fortalt. Jeg elsker den dug… selv om den intet har med mig at gøre.P1000926Det er Hasses mor der har været kreativ. Når der var gæster i huset, fik hun dem til at skrive på dugen. Inden dugen røg til vask, satte hun sig og broderede oveni det skrevne. P1000928Jeg synes det er en fantastisk ide…P1000929På de broderede datoer kan vi se, at hun har været vedholdende, datoerne strækker sig over en periode på ca. 10 årP1000927

Tak til dig Madame, du gav mig ideen til et blogindlæg om vores mindedug, da du engang i sommer viste billeder af nogle fine broderede ting fra din familie.

12 kommentarer:

 1. Sikken en fin dug og en rigtig god idé Hasse's mor havde fået...og et sjovt minde om mange sjove besøg......knus...og en god aften til dig...

  SvarSlet
 2. Ja sådan er det lige præcis.. Knus og en god aften retur til dig..

  SvarSlet
 3. Meget sjov ide :-) Jeg har hørt om den før, men jeg får nok ikke taget mig sammen til at begynde på en tilsvarende...

  Og så da lige et KÆMPESTORT til lykke med bryllupsdagen.
  Den rigtige beslutning er altid den rigtige beslutning, uanset hvad man tænker, når det er for sent at ændre den rigtige belsutning. I lyder som om kontrakten bliver genforhandlet med konsensus også i årene fremover - også tillykke med det :-D

  Det er absolut i orden at brænde fire lys af på en gang, så længe man ikke brænder dem i begge ender... i øvrigt er det en meget smuk adventsdekoration, du har kreeret.

  SvarSlet
 4. Sikke en god ide, det er da virkelig minde i bogstaveligste forstand :-)

  SvarSlet
 5. Super idé der burde kopieres - men jeg er bange for jeg ikke har samme stædige vedholdenhed :-( Men jeg kan forestille mig at den er inspirerende at få på bordet!

  SvarSlet
 6. Hvor er det dog en skøn idé, Inge! Tænk om man også selv havde sådan en dug med alle sine gæsters navne. Jeg har arvet to små bøger, hvor min mor og min mormor fortæller, hvad de serverede for deres gæster over en årrække - det er også lidt morsomt :-)
  Klem og en dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 7. Ellen.. Jeg får mig heller aldrig taget sammen til sådan noget.. det ville være at brænde lyset i begge ender.. :-)

  Lene.. Ja det er et skønt minde :-)

  Ditte.. Der fortælles mange sjove historier når den ligger på bordet.. :-)

  Madame.. Jeg kender et par stykker som altid noterer ned, hvad de har serveret for gæster.. Også en god ide, jeg aldrig får gennemført..
  Klem og en dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 8. I mine unge dage havde jeg en idé om at ville gøre det samme, når jeg fik mit eget hjem. Det blev aldrig ført ud i livet.

  Flot, at din svigermor havde gnisten i 10 år. Den er sød med de små tegninger imellem signaturerne.
  Tænk, hvor mange gange den dug ikke er vendt og drejet under syningen :)

  SvarSlet
 9. Lone.. Hun var en meget imponerende kvinde har jeg fået fortalt, jeg har desværre aldrig mødt hende.. :-)

  SvarSlet
 10. En mycket trevlig gästbok. Jag har varit med om att skriva på renskinn, förutom de klassiska gästböckerna.

  Du har en mycket trevlig blogg!

  SvarSlet
 11. Kjempegod idé. Virkelig en stilig duk!

  SvarSlet
 12. Elisabeht.. Lyder også som en god ide at skrive på en skind.. Tak for rosen :-)

  Emerald.. Vi er også meget glade for den. :-)

  SvarSlet