14. november 2010

Charmetur...

De var også på strøgtur i Roskilde lørdag ved middagstid..IMG_9267Mon valgkampen er skudt i gang uden, at det er gået op for mig..??IMG_9268Ja jeg ved det, jeg kunne selvfølgelig bare have spurgt dem.. Det gjorde jeg nu ikke :-)

5 kommentarer:

 1. Ja det tror jeg den er :P Havde godt læst at de skulle på charmetur :P God søndag aften :)

  SvarSlet
 2. Jeg tror faktisk, valgkampen har været i gang (uofficielt) i et stykke tid. Man må håbe, de ikke når at køre træt, inden det bliver alvor ;-).

  SvarSlet
 3. Det er da komplet umuligt at følge med dig, som du blæser indlæg af :-D

  Valgkampen har været i gang længe - bare se tv-aviserne...man skulle tro, det var i næste måned, der skulle være valg.

  Rødbeder: Mødre er simpelthen bare effektive... ikke så meget pjat; bare handling. Ikk'?

  Den med lysbillederne kender jeg godt. Vi har et par gange bedt vores far om at se de gamle lysbilleder bare for at få et godt grin netop på grund af de ting, du nævner :-)
  Ikke desto mindre er det en rigtig god ide at få dem digitaliseret - der er mange gode billeder imellem, som risikerer at gå tabt, hvis ikke 'nogen' gør 'noget'.

  SvarSlet
 4. Ihhh dog...Helle og Villy hånd i hånd. Nogen er jo af den klare overbevisning at Lars er nødt til at udskrive valg til foråret, så hvorfor ikke :-))

  SvarSlet
 5. Anette.. Ja det er den jo nok, jeg havde ikke lige set at de to skulle på tur.. :-)

  Bente.. Det har du nok ret i, for min skyld må netop de to gerne køre træt.. ;-)

  Ellen.. Jeg har jo heller ikke været i Sverige uden netværk.. :-) I skulle overveje at få scannet din fars billeder ind, det er så skønt at have dem liggende på pc'en.. :-)

  Annette.. Ja så sødt så sødt.. :-) jeg tror ikke han udskriver valg lige sådan lige med det første, det ville være det rene selvmord.. :-) Men det er der jo nok mange der ville elske.. ;-)

  SvarSlet