21. november 2010

Bedsteforældre træf…

3 hold kommende bedsteforældre var inviteret ud i går aftes.. Lou og Sand bød, og vi nød at opleve deres ynglingsrestaurant Les trois cochons på Værnedamsvej i København. En skøn aften med fantastisk god mad og selskab.. P1000756Konceptet på Les trois cochons, er at forret og dessert bestemmes af køkkenchefen, og består hver især af 3 forskellige retter, som man deler 2 og 2.. super hyggeligt og enormt velsmagende. Her ville det selvfølgelig være passende at kunne fortælle hvad vi fik, det ville jeg også gerne gøre, hvis altså jeg kunne huske hvad den søde tjener fortalte, det kan jeg ikke men det var lækkert og godt og det var noget med laksemousse, en kalveterrine og en lille lækker salat, alle glas og skåle blev tømt.. Billeder…!!!! det nåede jeg ikke.. :-)

Hovedretten er et valg mellem 3 forskelige retter. Der skal vælges minimum 2 kuverter af hver hovedret. Vi var 8 og endte med at fordele os på alle 3 hovedretterP1000752Rødspætte med porre, granatæble, brunet smør, dild
P1000751Andeconfit med rødkål, sveske, æble, andeskyP1000750
og Entrecôte med jordskok, hvidløg, krydderurter, portvinP1000749til alle hovedretter var der kartoffelpure og haricots vertsP1000754Desserten var kardemomme Is med ristede honninghjerte stykker, en slags pandekage fyldt med kirsebær og creme brûlé (den forsvandt inden jeg kunne nå at snuppe et billede.. :-)P1000747P1000745

Vi har ikke været på Les trois cochons før, men det er helt sikkert at vi kommer tilbage. Tak for en dejlig aften Lou og Sand..:-)

…og maven, eller “lille ib” eller bare baby.. både ham og hans mor det så fint, han vokser sig større og større, børneværelset er ved at være toptunet, der er oceaner af tøj i skuffer og skabe, alt er så småt ved at være på plads, vi glæder os helt vildt og kan dårligt vente på at møde ham.

10 kommentarer:

 1. Det lyder som om I har haft en superhyggelig aften med godt selskab og lækker mad.....De ser lækre ud alle 3 retter, godt at man kan komme igen og få smagt det hele....Det bliver spændende når baby kommer, godt at blive "bedstemor"...hehe...Hav en god aften "Bedste"...

  SvarSlet
 2. Dette både så og hørtes ut som en virkelig vellykket aften Inge:) Utrolig deilig å komme på en restaurant og få god mat og god service.
  Så spennende med lille ib...skjønner godt din glede:) På fredag flyr jeg til Tobias....
  Ha en fin kveld Inge, klem fra meg:)

  SvarSlet
 3. Det havde vi Annemarie.. hilsen og knus til dig også "Bedste" ;-))

  Det var en rigitg dejlig aften Guri.. Kan godt forstå du glæder dig til fredag.. det bliver så skønt for både mormor og Tobias..
  Klem og en dejlig aften fra mig :)

  SvarSlet
 4. Holddaop, hvor ser det lækkert ud! Det sted må da så absolut besøges ved lejlighed.
  Sødt af de kommende forældre at invitere til sådan noget... jeg havde ellers gættet på et overraskelsesbryllup, men der tog jeg godt nok grundigt fejl :-)
  Billederne er ren reklame for stedet - vis dem til ejeren, og du får det næste måltid uden beregning ;-)
  Det kamera er nu også bare s....godt, ikk'?

  SvarSlet
 5. He he.. vi var flere der var lidt spændte på om det var mere end "Tak for hjælpen".. :-)
  Du har ski da helt ret, jeg sender dem et link til indlægget, det havde jeg ikke tænkt på..
  Det kamera er bare s... godt.. :-D og så meget mere handy at have med end den store kanon.

  SvarSlet
 6. Uhm.. hvor ser det indbydende og lækkert ud, det mad. Sådan en invitation kan man da heller ikke sige nej til. Det var en flot tanke.

  SvarSlet
 7. Det lyder som en skøn oplevelse - øij, hvor ser det bare lækkert ud :-)
  Klem!

  SvarSlet
 8. Sikke en masse dejlig mad :)
  I har garanteret hygget jer - I har jo i det mindste et meget stort fælles samtaleemne ;)

  SvarSlet
 9. Min husbond spiste for nylig på Les trois cochons i embeds medfør. Han var også meget begejstret for stedet og lovede, at jeg nok skulle blive inviteret derhen en af de dage. Det ser jeg frem til. Den andeconfit ser super lækker ud :-)

  Det var et smukt træk af de unge mennesker at invitere jer kommende bedsteforældre ud :-)

  Hvor er billedet af katten i sort/hvid flot :)

  SvarSlet
 10. Pia.. Ja det var rigtig flot af dem.. :-)

  Madame.. Der kan I roligt tage en middag, hvis I er i Kbh en aften.. :-) Klem.

  Helle.. Det har vi nemlig.. vi manglede ikke noget at snakke om overhovedet.. :-)

  Lone.. De har de 3 hovedretter på indtil udgangen af året, så skub bare til ham for en invitation.. :-)

  SvarSlet