21. juli 2010

Back in town…

Octopus kom sejlende i formiddags og lagde til igen her på Langelinie, denne gang med stævnen mod os.. :-)) Frokostturen gik igen ud forbi yachten.. jeg var imponeret sidst den lå her, det er jeg stadigvæk. Det er godt nok et stort skiw…IMAG0283Se lige helikopteren på agterdækket..  IMAG0276IMAG0279

9 kommentarer:

 1. det er da et pænt stort "skiw", smart med sådan en lille helikopter, tænk hvis man havde glemt at shoppe noget, Wupti så kan man lige tage den til Netto og handle...haha

  SvarSlet
 2. Haha.. du har ret, det er enormt handy med sådan en lille "snurre-peter" alting bliver helt sikkert meget nemmere.. ;.))

  SvarSlet
 3. De er bare så imponerende, de store krydstogtskibe.
  Jeg bestiller en del rejser og konferencer, og i forbindelse dermed blev jeg og 'ligesindede' i firmaet inviteret på rundtur og frokost på et af de helt store af slagsen.
  Det er bare heeelt vildt, skulle jeg hilse og sige.
  En lille detalje: Vi var 12, der bestilte vel nok 6-7 forskellige ting at drikke. Tjeneren noterede ikke noget ned, men gav os alle det rigtige!
  En tur med sådant et skiw kunne jeg godt tænke mig at prøve bare en eneste gang i mit liv.
  Helst fra Vancouver til Alaska, så vi kan få set en masse hvaler undervejs. Det står på vores to-do-liste :-D

  SvarSlet
 4. Ojjjj jeg ville gerne ombord på sådan et skib en dag, bare for at se og opleve størrelsen, det må ha' været en fed oplevelse at være der.
  Jeg er mere til at sejle selv, har set mange af dem, da jeg sejlede i Caribien i sejlbåd.
  Octopus er speciel, fordi den er i privat eje, det er den ene halvdel af Microsoft stifterne der ejer den, og han skulle i følge rygterne være ret glad for at komme her i landet.
  Jeres to do plan om at sejle deroppe i Canada, lyder helt fantastisk.

  SvarSlet
 5. He he ... du lyder næsten som min far :o). Mine forældre bor på Midtermolen, og min far går med stor entusiasme op i, hvilke krydstogskibe der ligger på Langelinje. Og jo, det er da fascinerende store og veludrustede :-).

  SvarSlet
 6. Det er virkelig et imponerende syn! Dejligt at du lige kan cykle til Langelinie i frokostpausen og nyde skibe og havluft :-)

  Varme klem og god regnvejrsdag til dig, Inge!

  SvarSlet
 7. @Bente.. He he.. fedt sted dine forældre bor, der sker jo altid noget i Kbh. havn.. :-))

  @Madame.. Jeg arbejder lige for enden af Langelinie, så det er bare at gå over Sankt Annæ Plads, så er man på Langelinie kajen..
  Rigtig god dag og klem til dig..:-)

  SvarSlet