12. juli 2010

Jeg klager ikke…

…men pyha hvor blev der pludselig mørkt, der komme lyde ud af himlen, træer og buske bevæger sig voldsomt og måske kommer der også lidt vand, temperaturen faldt mindst 5 gr… nej jeg klager altså overhovedet ikke, og slet ikke over vejret, hverken når det er alt for koldt eller alt for varmt.. ;-))

Jeg glæder mig bare så meget til at sove, måske i nat.. jeg glæder mig også til, at der måske ruller en lille aircon maskine ind i Bymarken, og så vil jeg heller ikke klage. Selv om det er totalt “over kill” her i landet,  og bare så meget ressource spild, så holder jeg ikke mange dage uden en fornuftig nattesøvn.IMG_6033

7 kommentarer:

 1. Der var 34 grader, da vi kørte ud af København kl 16 i eftermiddag. jeg tør slet ikke tænke på hvor varmt der var inden da :-)
  Jeg håber også på bedre søvn i nat, trods ferie, så fungerer jeg nu bedst med en god nattesøvn :-)
  Sov godt :-)

  SvarSlet
 2. I har det da godt nok varmt i Danmark :-) Jeg troede vi skulle over til varmen i UK - det er da også meget varmt, men ikke SÅ varmt... Passer mig nu helt fint.
  Jeg har set sandskulpturer i Søndervig, og det var dybt fascinerende - jeg var mildest talt imponeret over, hvad man kan skabe i sand.
  Det er nogle meget flotte skyer, du har fotograferet.

  SvarSlet
 3. Hej Inge, jeg glæder mig også til mere normale danske sommertemperaturer....det bliver rart at kunne sove igen....jeg trives også bedst når jeg får mindst 7 timer...

  SvarSlet
 4. Åbn vinduerne og brug dynebetrækket som dyne, så sover man som en sten!
  Og tænk sig ... alt det "vintertøj" vi slipper for :-)
  Morale: nyd det mens det er her - snart brokker vi os over regnen og kulden igen ;-)

  SvarSlet
 5. @Lene.. ja der var meget varmt i byen i går, nattesøvn er livgivende.. Ha en fortsat god ferie Lene.

  @Ellen.. ja vi har det altså varmt, men vi klager jo ikke.. vel.. ;-))

  @REJEN... uhhh 7 timers sammenhængende søvn.. det glæder jeg mig sørme også til.. :-))

  @Per... alle vinduer er åbne, en papir tynd sarong bruges som dyne.. og som sagt, jeg klager ikke og jeg brokker mig ikke, og slet ikke over vejret.. det er mange år siden jeg holdt op med at brokke mig over noget jeg overhovedet ingen indflydelse har på. Min energi bruges bedre andre steder.. :-))
  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
 6. Men søvn SKAL der altså til, så jeg forstår udmærket behovet for en lille aircon :-))

  SvarSlet
 7. He he... det er lykkes mig at få næsten 6 timers søvn i nat.. nu har jeg overskud og tænker at sådan en fætter er det værste ressourcespild... overvejer videre.. :-))

  SvarSlet