14. juli 2010

Jeg bader…

… eller nej det gør jeg ikke, det er kun mine tæer der bader..   IMG_6071 Jeg er ikke et badedyr, og jeg bader aldrig i sort-vand, altså vand hvor jeg ikke kan se bunden.. Jeg sejler glad og gerne på det, men jeg bader ikke i det.  Jeg hader tang, vandmænd og andre ubehageligheder der kan sno sig om mine ben, eller ramme min mave, mens jeg svømmer. Så resultatet er, at jeg stort set aldrig nogensinde går i vandet, at det så oftest også er alt for koldt til, at jeg overhovedet overvejer at hoppe i, er selvfølgelig med til, at jeg ikke bader herhjemme eller i Sverige.

I søndags var det godt nok varmt, og jeg var meget tæt på at ændre min holdning til badning i sort-vand, jeg trængte til at blive kølet ned. Heldigvis gik der en sort sky for solen, det blæste lidt op, og jeg kunne nøjes med bare at stikke tæerne i det sorte vand ved Østskovrenden…. reddet på målstregen igen.. :-))IMG_6073 IMG_6072 IMG_6079 IMG_6078

12 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke billeder, Inge! Jeg bader heller ikke længere, men jeg husker fryden ved at hoppe i vandet på varme dage, da jeg var yngre.
  Mon vi får 30 grader igen i dag? Så kan det jo være, vi skal tage vores beslutning op til revision :-)

  Ha' en rigtig dejlig dag, klem!

  SvarSlet
 2. Tak Madame.. Dejligt at jeg ikke er den enenste her i kongeriget der ikke synes at det er fantastisk at hoppe i vandet.. det indtryk kan man godt få nogle gange.. :-))
  Nej det bliver ikke i dag min beslutning ændres, vi kører til Sverige i eftermiddag, så jeg tar' kølingen i skoven under træerne.
  Du må ha' en skøn sommer dag, klem.

  SvarSlet
 3. Ha en god sommerdag uden vandpjaskeri. Jeg får heller ikke badet trods vores sommerhus ligger ved en smuk strand med vand man kan se igennem :-)
  Men det skyldes mere det faktum, at jeg klør en halv time efter jeg har været i bad eller i vandet og det orker jeg ikke ved strande, hvor jeg ikke kan smøre creme på.

  SvarSlet
 4. Dér har jeg også siddet, Inge :)

  Sjovt at se billeder fra et sted, man kender lidt til. Sejlede I dertil?

  Jeg er bange for dybt vand, så fjorden er lige mig. Vandet er meget, meget varmt. Jeg ligger og plasker et stykke ude i fjorden engang imellem. Vandet er rent og lækkert.
  Jeg bryder mig heller ikke om, at noget rører ved mig i vandet. Mest fordi, jeg er bange for, at det er isinger :)) Men de lever vist ved Vesterhavet. Man ved dog aldrig...

  Mange varme sommerhilsener til dig :)

  SvarSlet
 5. Tak Lene.. er det saltvandet der får din hud til at reagere..?? Vand er jo dejligt og forfriskende også selv om vi ikke nødvendigvis smider os ud i det hele tiden..:-))

  Tænkte nok du kendte stedet Lone, nej denne gang kørte vi dertil, det er lidt tricky at lægge til i en større kølbåd lige der, det kan lade sig gøre v. højvande, men man skal passe meget på sten og andet skrammel i vandet. Vi har dog ofte lagt til og gået op til Sønderby kro og fået frokost.
  Hi hi.. jeg tror ikke der er hverken fjæsinger eller andre "farlige" fisk i fjorden..
  Ha' en dejlig dag Lone.

  SvarSlet
 6. Hej Inge, jeg kan godt forstå det med at bade i sortvand, jeg skal helst også se hvad der er i vandet, men så bader jeg også gerne hvis vandet er varmt nok....jeg kan heller ikke fordrage at noget rør ved mig...og jeg er også lidt handicappet uden briller så jeg er nødt til at have "førermand" med hvis der er bølger og brillerne skal af....Hav en dejlig week-end i det svenske....og dejlige billeder....

  SvarSlet
 7. Jeg har ikke badet i fjorden på 2 år...men har sagt at jeg skal bade hvis vi får 3 dager med varme...så vi får se:))
  Flotte bilder Inge:) Greit å avkjøle tærne om ikke annet;))
  Ha en flott onsdag, knus:)

  SvarSlet
 8. HVIS og kun HVIS badevandet ude ved Vigen når at snige op omkring 3-24 grader kan det godt være at jeg lige hopper i...kortvarigt, men ellers bader jeg på helt samme niveau som dig :-))

  SvarSlet
 9. @REJEN.. ja temperaturen på vandet har stor betydning.. he he... en føremand, kan man ikke svømme med briller på..?? eller måske få en førerfisk.. :-))
  sorry platheden tar' over i varmen.. ;-D

  @MajorogMeg.. de norske fjorde er nok ikke helt varme nok endnu.. tror aldrig de bliver det til mig, men at få fødderne i vand køler også resten af kroppen dejligt.
  Ha' en skøn dag og knus til dig.

  @Annette... vi er da nogle varmesøgende kyllinger, er vi ikke..?? nå pyt der er mange der gerne går i vandet uanset temperatur.. de siger det er så dejligt efter lidt tid.. det er også så skønt når man stopper med at banke hovedet ind i vægen..;-))

  SvarSlet
 10. Ser jeg har gjentatt meg selv her...hehe:)) Alderen sikkert:))

  SvarSlet
 11. Der ser skønt ud ;) Jeg har kun soppet i vandet sammen med vores hund men jeg kan nu godt lide at bade (hvis det ikke er alt for grumset og ulækkert :P ) God aften til dig.

  SvarSlet
 12. Hej Guri.. har du.. det må være varmen.. :-)) ikke alderen, slet ikke..

  Det var OK Anette, nærmest lidt lunken vand, min gamle hund elskede at bade, og jeg soppede :-)

  SvarSlet