20. juli 2010

Kanotuthyrning…

På vej hjem ovre fra åsen kører vi langs Rönne å, vi har ofte set skiltet med “Djupadalsmöllas Kanotuthyrning” men først i fredags fik vi bilen drejet ned mod Djupadalsmölla. Der var masser af kanoer og kajakker, men ikke en levende sjæl.

Det var nu ikke fordi vi ville ud og padle i fredags, vi ville bare ha’ haft en brochure og lige set hvad konceptet egentig gik ud på, det kunne jo være meget sjovt at prøve en tur en dag. Nu blev det til billeder af Rönne å i stedet for.IMG_6280IMG_6281 IMG_6277 IMG_6278

6 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt, Inge - det må være spændende at sejle i kano på Rönne å.

  Da jeg var barn havde vi en kano i Holte Kanoklub, og dagene på Furesøen hører til mine bedste barndomsminder :-)

  Ha' en dejlig dag, klem!

  SvarSlet
 2. Det tænkte vi også Madame, jeg har aldrig sejlet kano.
  Kanosejlads på Furesøen lyder som rigtig dejlige barndomsminder, sejler du ikke kano mere..??
  Ha' en dejlig dag og knus til dig.

  SvarSlet
 3. Smukke billeder, vi har sejlet kano på Gudenåen, og i vores egen havkajak på Ringsjön det var i 2006, og i lejede kajakker i Olofstrøm, det var nogle dejlige ture....I skulle prøve det engang...

  SvarSlet
 4. Ja, vi har nogle gange snakket om at tage en tur, vi har også vores egen "store" sø (Tjørnarp søen), hvor mange padler og roer.. men det er ski svært at finde tid til alt det vi gerne vil.. :-))

  SvarSlet
 5. Det er skam ikke helt nemt for en nybegynder at styre en kano ordentligt, så god fornøjelse, hvis I nogensinde finder et menneske i nærheden af de kanoer ;-)

  Men det er smadderhyggeligt med sådan en tur i al tosomhed, og man finder hurtigt fidusen (det er den bagerste, der styrer).
  Dine billeder er skønne... ægte svensk idyl for alle pengene...

  SvarSlet
 6. Tak Ellen, hvis det en dag kommer på tale for alvor, skal vi nok finde et sted, der er masser af kanoudlejning her i området.. og så må vi jo se om samarbejdet i en kano vil lykkes... :-))

  SvarSlet