28. juli 2010

Tak Leif…

I søndags fik jeg så lige det sidste skub… og i kælderen fandt Hasse den her..IMAG0304Nu kan man se mig MED cykelhjelm her i København.

Samtidig har jeg lagt min cykel-rute-vane om herinde. Jeg plejer at tage toget til Nørreport og cykle derfra. Men det irriterer mig voldsomt, at toget ofte holder på Hovedbanen i 5-10 minutter inden det fortsætter til Nørreport. Nu står min cykel på Tietgensbroen v. Hovedbanegården, og jeg cykler derfra og herned til Sankt Annæ Plads. Den ændring forkorter min transport med 10 minutter hver vej = 20 minutter i alt pr. dag… Hmmm jeg må i tænkeboks for at finde ud af hvad jeg skal bruge al ekstra den tid til… :-))

Jow da… Leif, jeg er jo ikke en NATO-pige… (No Action Talk Only) – jeg skal bare ha’ det ind med skeer nogle gange.. :-))IMG_6381

6 kommentarer:

 1. Tillykke med at du har fået 20 minutter om dagen forærende - det lyder rigtig, rigtig dejligt :-))

  Ha' en god aften nede sydpå, varme klem til dig!

  SvarSlet
 2. Tak Madame, det er det også..:-))
  Klem og en skøn aften til dig i nord.

  SvarSlet
 3. Pas nu på, at de 20 minutter ikke bliver brugt til tant og fjas samt indkøb af diverse unødvendigheder ☺. Det kunne jeg nemlig godt finde på.
  Knus og en rigtig god dag i morgen, jeg håber du er kommet i seng i ordentlig tid i aften ☺.

  SvarSlet
 4. Hahahahaaa Annette.. det ville da være dejligt at tante og fjase lidt mere hver dag.. Nej hvis jeg skal være helt ærlig, så er det nok arbejdet der får glæde af den ekstra tid..
  Og for en sjælden gangs skyld, fandt jeg sørme min seng før 23 i går aftes.. og verden var lys og dejlig i morges.
  Du må ha' en super dejlig dag Knus til dig.

  SvarSlet
 5. Det var en god idé at stå af på Hovedbanen og cykle der fra. Du er jo fremme på jobbet, inden toget sætter igang igen :)

  Også en god idé, at du er begyndt at bruge cykelhjelm. Er den slem at have på?

  Er det Leif, som har fået dig til at cykle med hjelm?

  SvarSlet
 6. Det er rigtigt Lone, det er stort set samme afstand fra hovedbanen som fra Nørreport, og nej hjelmen er nem at ha' på, jeg mærker den slet ikke. Den vejer ikke noget.

  Det var Leif der gav mig det sidste skub i søndags, da han var lige ved at gå helt i sort over at jeg cyklede herinde uden hjelm, hans kone styrtede på cykel for 1½ mdr. siden, hvor hjelmen tog fra for en hovedskade. Faktisk fik hjelmen den revne hovedet nok ellers ville ha' fået. Og jeg havde bare ikke nogen gode argumenter for ikke at tage en hjelm på mere.. :-)) Men alle har jo på et eller andet tidspunkt syntes det var tåbeligt at jeg og alle andre der cykler ikke har en hjelm på. Jeg cykler jo her i byen på samme tidspunkt som alle dem der har mega meget travlt og kører rådent.. ;-))

  SvarSlet