6. juli 2010

Forladt..

IMAG0274 Vi kørte en tur forbi festivalens camping området i går aftes.. hvis man lige står og mangler et telt eller 100, en stol eller 1000 eller en stor hvid vaskebalje.. så var der rige muligheder for at erhverve det i går.

En hel hær af unge mennesker i orange og blågrønne veste er i fuld gang med oprydningen, desuden har en række forskellige hjælpeorganisationer fået mulighed for at tage det de kan bruge.

Det er ret ærgeligt at se, at der er efterladt så mange ting derude, køb og smid væk kulturen hersker i allerhøjeste grad blandt festival deltagerne. I år, hvor det hele ikke er druknet i regn og mudder, er der mange telte, soveposer, liggeunderlag og stole, som ikke fejler noget, en spand sæbevand og lidt knofedt ikke kan reparere.

5 kommentarer:

 1. Ja, det er da lidt ærgeligt at de ikke tager det med sig, der er jo mange unge der tager på festival flere gange, så noget af det må da kunne genbruges, men godt for dem der rydder op at de ikke skal vade rundt i mudder....

  SvarSlet
 2. Jeg kunne da godt lige have brugt en stor, hvid vaskebalje :-)
  Det gør lidt ondt på mig at se dette store ressourcespild - det er faktisk ikke helt i orden - og jeg som troede, at det var det unge, der var de mest 'grønttænkende' af os alle sammen. Den holder ikke for festivaldeltagere i hvert fald...

  Det er fint at kompensere lidt ved at give hjælpeorganisationer lov til at benytte sig af dette store tagselvbord.

  SvarSlet
 3. Hehe, vi havde samme idé i aftes, kan jeg se :-))

  Ja det er forfærdeligt at de bare efterlader SÅ meget derude. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan de har råd.....

  SvarSlet
 4. Jeg så lidt i nyhederne om det i går. Det var helt vildt hvad der bare var efterlade! Det er helt fint at organisationer/klunsere kan tage hvad de kan bruge synes jeg. Det må koste nogle penge at få ryddet op på pladsen ;)

  SvarSlet
 5. @REJEN.. ja det ville klæ dem at tage deres ting med sig igen..:-))

  @Ellen.. he he ... det tænkte jeg også da jeg så billedet, men jeg var faktisk ikke opmærksom på den da jeg var derude.. Jeg kan heller ikke li' det enorme ressource spild der er, og ville ønske det ikke var sådan, men det er som om, mange af deltagerne mener det er en del af festivalen at efterlade sit habengut... ærgeligt..

  @Annette... det gør jeg altså heller ikke..

  @Annette.. ja det er vist nok en ret dyr fornøjelse, hørte et beløb på ca. 3 mil. for oprydning, de penge kunne godt bruges bedre andre steder.. :-))

  SvarSlet