16. juli 2010

Hytten på åsen…

Langt ude i skoven, højt oppe på åsen, ligger den smukkeste røde hytte, her er ikke indlagt vand, her er ikke el.. endnu. Her er virkelig SÅ meget fred og ro. Det her er i sandhed en perle af de få.IMG_6276 IMG_6271 Min bror og hans kone overtog hytte og grund, fra hendes forældre for mange år siden. De har siden da, fået den gamle hytte revet ned og bygget en ny på soklen. Det var her på åsen, vores egen kærlighed til et sted hinsidan, og søgen efter et hus i skoven blev grundlagt.IMG_6245Frokosten nydes i skyggen med udsigt ovre engen… IMG_6248hvor hende her dukkede op og holdt øje med os… rådyrIMG_6249

8 kommentarer:

 1. Der så det "underbart" ut inge:) Trenger man innlagt vann og slikt da? Nei, ikke hvis du spør meg. Vi fikk kloakk her for 3 år siden og jeg var imot det men Gubben mente jeg var gal, hehe:) Hyttlivet skal ikke være som hjemme og denne plassen så helt nydelig ut, en rød liten stuga i skogen:)
  Kos dere:)
  Knus:)

  SvarSlet
 2. Det er virkelig også et vidunderligt sted de har der midt i skoven, og nej det mener ikke de har brug for indlagt vand og el, jeg forstår det ikke helt.. :-))
  Ha' en skøn weekend, håber vejret holder hos jer.
  Knus til dig.

  SvarSlet
 3. Ja der er virkeligt dejligt der på Åsen og midt i skoven :-))

  Det var da helt vildt at det rådyr kom så tæt på ..... knus

  SvarSlet
 4. Hej Inge, hvor ser der dejligt ud, den er så fin den svenskrøde farve, men pas nu på flåterne, de sidder jo gerne i græsset efter at rådyrerne/hjortene har været på besøg....fortsat god week-end

  SvarSlet
 5. @Annette... det er så uspoleret derovre, de kommer hele tiden meget tæt på hytten, specielt om morgenen er der mange, siger Finn.

  @REJEN... Du har ret, der er mange flåter, vi gik ikke ned i engen af samme grund. Jeg er ret hys med flåter :-))

  SvarSlet
 6. Hvor er der dog smukt og fredfyldt, Inge - jeg kan godt forstå, at det var et sted, der gav jer lyst til at have hus på den anden side af sundet :-)
  Klem og skøn lørdag til dig!

  SvarSlet
 7. Sikke et skønt sted ;) Stille og rigtig idyllisk kan jeg forestille mig. God lørdag.

  SvarSlet
 8. @Madame.. det er det, og de har lige så rigt en dyreliv som I har hos jer... :-))

  @Anette.. ja det er et suverænt sted, hvor man ikke må bygge nyt overhovedet. Det er kun fordi der lå et gammelt skur på grunden, at de fik lov at sætte deres hytte der.
  God søndag til dig

  SvarSlet