27. juli 2010

Flere billeder fra søndags stranden…

Første kig til havet…IMG_6363Måger… IMG_6380IMG_6376 IMG_6373 IMG_6385 Kite-surferIMG_6383 Windsurfer..IMG_6394

8 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt, Inge! Du må have et godt kamera - jeg er vild med dine fuglebilleder :-)

  Klem og ha' en rigtig dejlig tirsdag!

  SvarSlet
 2. Herlige billeder - særligt af sølvmågen :-)

  SvarSlet
 3. Rigtige gode billeder, fotograf og kamera er i top :-)

  SvarSlet
 4. Tak Madame.. jeg har et Canon EOS450D m. 18-200 objektiv, det er et udmærket kamera.. Jeg er først lige begyndt at øve mig i at fange fugle, det synes jeg ikke er helt nemt.. :-))

  Tak Per, hvis ellers jeg kan komme tæt nok på, kommer der nok flere fuglebilleder hen ad vejen.. ;-)

  Tak Lene, begge prøver og prøver.. heldigvis gør øvelse somme tider mester :-))

  SvarSlet
 5. Jeg pipper med de andre: det er rigtig gode billeder.
  Og de minder mig om, at jeg endnu ikke har været på stranden i år...

  SvarSlet
 6. Tak Ellen, det havde jeg faktisk heller ikke før i søndags..:-)) jeg er jo ikke noget bade-strand-dyr, men jeg synes det er dejligt at gå en tur ved stranden, det bliver bare alt for sjældent her om sommeren, når der er så mange andre på stranden.

  SvarSlet
 7. Inge, som sædvanlig er jeg bagud med bloggen og der er sket så meget hos dig, hvor jeg altsammen gerne lige vil give mig besyv med, men jeg har forsøgt at begrænse mig (bare lige lidt)....☺
  Inge, fantastisk kærligt og smukt indlæg om Mandela, hvor må det være en stor oplevelse at se Robben Island og føle med de stakkels mennesker der sad til fange der.
  Jeg gad rigtig meget at have været med til koncerten i det svenske. Hold da op hvor jeg godt gad. Vi har tit og ofte Björn Afzelius og Hulabandulaband på CD´en og det rører en hel masse i mig. Selv om min mand ikke forstår meget af teksten, så er han også med på musikken. Jeg anede ikke, at Cornelis havde en søn, der også synger. Min mor var vild med Cornelis Vreeswijk og da han jo var hollænder, så hænder det også at han er oppe som samtaleemne. Sikken et pragtfuldt billede af Michael Wiehe.
  Inge, kan vi ikke godt dele? Jeg elsker også mit hav – Vesterhavet, uanset om det er sommer, vinter, forår eller efterår, så falder der ro over mig og hjernen bliver ryddet for alt trælse der fylder når man traver en tur langs med ”Æ hav”.
  Jeg så først den fantastiske facade fra Kongens Nytorv hos Lone og troede, at det var kongevin der var klippet til, men nu ser jeg at det er blomster. Det ser utrolig flot ud og den dybere mening, pyt med den.
  Sikken en skøn overdækket terrasse, jeg forstår godt, at der kan lades op m.m. på den og et godt glas rødvin, ja den skriger ligefrem på hygge med rødvin ☺
  Skønne, skønne billeder fra sommerlandet, waaauw

  SvarSlet
 8. Tak søde Annette for din dejlige kommentar, og du behøver skam ikke begrænse dig, her er masser af plads.
  Selvfølgelig vil jeg dele, vores haw er stort nok til os alle :-)
  Facaden på Kongens nytorv er sørme et Europa kort, jeg er vild med det, specielt efter at jeg nu pludselig kan se landene.. med lidt hjælpe fra Tina i London
  Du skulle ha' været med til musikfesten på Bosjø, jeg er sikker på du ville ha' elsket det.
  Cornelis søn er desævrre ikke så imponerende som hans far, men Mikael Wiehe er super skøn, jeg ville gerne ha' oplevet Hulabandula Band live, har været på YouTube og høre dem efter.. og skal helt sikkert ha' fat i et par CD'er fra dem.
  Kan du ha' en fantastisk aften, jeg sidder lige nu på terassen med et glad køligt hvidvin og venter på at min søde mand kommer hjem
  Knus til dig fra mig :-)

  SvarSlet