2. juli 2010

Varm kat..

Bumle har det varmt i disse dage, alligevel lægger hun sig sommetider midt i solen. Det er måske godt for de gamle knogler..IMG_5913og der soves igennem..IMG_5914selvom de unge solsorte hopper rundt på græsset lige foran hende..  IMG_5916

10 kommentarer:

 1. Inge, du har godt nok været produktiv på bloggen i de sidste dage.
  Hvor er det et fantastisk månebillede du har fanget, det var lige præcis sådan mit skulle have set ud for nogle aftener siden, bare mere orange, men det lykkedes altså ikke for mig. Flot, flot.
  Tak for dejlige billeder af de 2 Lillebæltsbroer. Jeg kan huske, da vi for første gang kunne køre over den ”nye” Lillebæltsbro på vej til mine tidligere svigerforældre i Odense, hvilket fantastisk bygningsværk den var.
  Sidst, men ikke mindst skønne billeder af Bumle. Det er da utroligt, at hun kan sove så hårdt, at solsortene kan få lov til at hoppe rundt omkring hende ☺.
  En rigtig dejlig weekend til dig
  Knus

  SvarSlet
 2. Nåeeeh, min dejlige lille kat sover i solen :-))

  kan du ikke sætte en elektrisk vifte op til hende ude på terrassen ?? Knus

  SvarSlet
 3. Jeg tror den solsort skal passe på! Jeg har passet en lille "ung" solsort i vinters, og jeg tror det var den jeg mødte på plænen forleden dag, og den var slet ikke bange. Den havde heller ikke øje for at en kat kunne gemme sig under bilen eller bag en busk. Jeg kan ikke lide at se sådan en sød fugl blive ædt af katten.

  SvarSlet
 4. @Annette... Ja der er kommet et par indlæg ud.. :-)) Det virkede nemmere at tage billeder af månen i Sverige, hvor der ikke var noget andet lys. Har prøvet herhjemme, men der er for meget udenoms-lys. Bumle er ved at være en træt gammel dame, solsortene er ikke rigtig i fare mere..
  Knus og en dejlig sommer lørdag til dig..:-))

  @Annette.. Jo det kan jeg da Annette..:-)) men hun har jo ben der stadig virker.. så hun kan også selv flytte sig..
  Ha' en skøn 1. arbejsdag på dit nye sted.. Knus :-))

  @Donald.. Det er som om solsortene her i haven, godt ved hun er der, de holder mere øje med hende end modsat. I år er hun slet ikke kommet hjem med fugle af nogen art. Hun sidder bare og siger mærkelige lyde, men løber ikke efter dem... ret meget..:-))

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder, Inge, og det glæder mig at Bumle ikke æder alle fuglene :-) Vores katte kan også finde på at lægge sig i solen - det må da være frygtelig varmt.

  Tropeklem :)

  SvarSlet
 6. Tusinde tak Madame, de er lidt underlige de katte..
  Tropeklem til dig :-)

  SvarSlet
 7. Den katten minner meg veldig om Fina som min katt heter :)

  SvarSlet
 8. @Moonbeams.. Så har du også en skildpaddefarvet kat, dejligt de er så fine..:-)

  SvarSlet
 9. Dejlig farve og hun ser dejligt afslappet ud, utroligt at de kan holde varmen ud...

  SvarSlet
 10. Ja Annemarie, hun har nogle fine farver..:-))

  SvarSlet