7. juli 2010

Ja ja ja…

…jeg ved det godt… hun vil ikke ha’ jeg ligger her, men hun har selv glemt at fjerne puderne, og hvis jeg nu lukker øjnene og lægger poterne over dem, så kan jeg ikke se hende, og så kan hun jo heller ikke se mig…IMG_5942 IMG_5943…og ja ja ja.. jeg ved det godt, jeg er for blød og eftergivende af mig, jeg smed hende ikke ned…:-))

11 kommentarer:

 1. Jeg ville heller ikke have smidt søde Bumle ned fra de bløde hynder, haha :-) Her er det præcis det samme, hvis det er en trøst ...

  Varme klem og ha' en rigtig dejlig dag, Inge!

  SvarSlet
 2. Ved du hvad ? Det ville jeg heller ikke have gjort, og hvad pokker det er jo kun kattehår og de kan fjernes.....hvor er hun sød sådan som hun ligger....

  SvarSlet
 3. @Madame.. Nej det ville du garanteret heller ikke..:-))
  En dejlig dag og varme klem til dig.

  @REJEN.. he he... vi er mange blødhjertede katteelskere.. og ja det kan heldigvis bare fjernes igen... der er alligevel kattehår mange steder når man har sådan et dyr gående frit overalt, ude og inde.. :-))

  SvarSlet
 4. Hehe, ja jeg behøver jo næsten ikke kommentere....Jeg syns jo Bumle skal behandles som den Kejserinde hun er....;.)) Knus

  SvarSlet
 5. Ha ha... det bliver hun jo også.. og når hun ikke gør det, siger jeg det da ikke til nogen.. :-))

  SvarSlet
 6. Nååååh - her ville hun også få lov til at blive liggende - hvad betyder en hynde eller pude i sammenligning med en blød og dejlig kat? Intet hvis du spørger mig.

  SvarSlet
 7. Jeg tror på dig Helle, en pude betyder intet, overhovedet..:-))

  SvarSlet
 8. Selvfølgelig er du da blød og eftergivende, man kan da næsten ikke andet overfor sådan en guldklump.
  Mht. "resterne" fra festivalen, så kunne jeg nu også godt bruge en dags tid med noget godt varmt sæbevand. Dejlige billeder fra lørdagens city besøg ☺.
  En rigtig dejlig aften til dig og et meget varmt knus fra NL.

  SvarSlet
 9. He he.. ja det er jeg jo så... :-) Har du også været ude og grise dig til, siden du skal i varmt sæbevand, Annette ;-))
  Du må også ha en skøn aften, varmt sommerknus til dig fra DK

  SvarSlet
 10. He he ... de ved, hvordan de skal snøre os, de pelsdyr :-)

  SvarSlet
 11. De pelsede har styr på os Bente, og de ved det..:-))

  SvarSlet