30. juli 2010

Vi kom i gang…

..med at lægge gulv i Lou og Sands nye lejlighed i går aftes. IMG_6412Lejligheden de lige har købt, er en tidligere 3-værelses og 1-værelses, der for flere år siden blev sammenlagt. En ældre dame har boet der i mange år, hendes stil er ikke helt den samme som de unge ønsker. Bl.a. skal der lægges nyt gulv i hele lejligheden. I går aftes startede vi i det kommende soveværelse, vi fortsætter i eftermiddag og på søndag.IMG_6410 Arkitekten har tegnet og regnet på størrelsen af jernbjælken der skal ind og erstatte muren ud til det lille gamle køkken. Den tidligere 1-værelses lejlighed bliver et stort køkken med plads til masser af leg, hygge, snak, god mad og samvær. Heldigvis er der et køkken mere i lejligheden, som kan bruges indtil murer og elektrikker er færdige.IMG_6407  IMG_6406

Anita og Bent har bygget vægge, nu er børneværelset ikke mere et gennemgangsrum…  Ja ja.. det skrider skam fremad… :-))

7 kommentarer:

 1. God arbejdslyst, jeg nupper lige en aftenvagt :-)

  SvarSlet
 2. Uha, jeg er altså imponeret over projektet :-)) Mit bidrag kan være en rengøring når byggerodet er færdigt :-))

  SvarSlet
 3. Det er da sandelig også noget af et projekt, der her er sat i gang... men et der lyder som om resultatet i sidste ende bliver rigtig godt.

  Jeg kan godt se, at det nye gulv er lysere end det gamle, men det ser da vist egentlig også meget pænt ud. Eller hvad? En afhøvling kunne ikke have gjort det?

  SvarSlet
 4. @Ellen.. Tak og i lige måde.. :-)

  @Annette.. Det er nu ret overkommetligt, der er god plads og der er meget der slet ikke skal gøres noget ved...:-)

  @Ellen.. Det er faktisk ikke så slemt, begge badeværelser er f.eks. helt ok, og det store køkken kan fint bruges til det andet er klar..
  Ja der ligger ældre tynde slidte og ødelagte stav-parket gulv i lejligheden, men de er ikke brugbare overhovedet (det er ikke flotte gamle gulvplanker),en afhøvlning ville være spild af tid og kræfter.. Der trænger til nye gulve - og frem for alt ens gulve uden dørtrin i hele lejligheden

  SvarSlet
 5. Nårh, det er stavparket... så forstår jeg sandelig godt, at det skal dækkes. Det er bare SÅ grimt, har jeg altid syntes. Også da alle andre næsten ikke kunne leve uden, og jeg var 'mærkelig', fordi jeg ikke kunne lide det.

  SvarSlet
 6. Det er helt rigtigt Ellen, det er gennemført grimt og det har det altid været.. og lagt alt for mange steder. Vi har desværre et enkelt rum derhjemme endnu, med rædslen.. OG det ny gulv ligger endda i kælderen og venter, vi skal bare lige tage os sammen tíl at rydde rummet og lægge gulvet.
  Men lige nu har Louise og Anders brug for hjælp så det vil vi hellere prioritere.. ;-))

  SvarSlet
 7. Det bliver da den skønneste, store og lyse lejlighed, og hvor er det sødt af jer at hjælpe til.

  Ha' en dejlig lørdag, Inge, klem :-)

  SvarSlet