19. juli 2010

Himmelild..

Det er mandag morgen, en ny og ubrugt uge er lige på trapperne. Det er ferietid for de fleste, vi er ikke mange på kontoret i denne tid, så der er basis for at få bund i bunkerne. Jeg nyder at være på arbejde når mange har fri, og så holde ferie når alle er tilbage og har godt brugt ferie at bytte med.

Inden ugen skydes rigtigt i gang får I lige et par billeder af solnedgangen i lørdags, der var virkelig gang i himmelfarverne derude på marken.IMG_6301IMG_6300IMG_6302og til sidst et billede ned over søen… det er utroligt så forskellige farver himlen har, når man bare drejer sig en halv omgang.IMG_6305

11 kommentarer:

 1. Ja, det er fine farve og billeder, og netop utroligt alt efter hvilken vej man vender sig så er lyset forskelligt...hav en god dag

  SvarSlet
 2. Uhm, det er nogle helt skønne billeder Inge!
  Jeg synes det er en rigtig god idé at arbejde, mens andre holder ferie. Vi har altid holdt ferie lidt før alle andre af samme grund - og igen i september.
  Dine billeder af Bosjø klosters roser er helt fortryllende :-)

  Klem og dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 3. God arbejdsdag til dig og sikke en smuk himmel, du der fangede. Selvom I ikke holder ferie forstår I at holde weekend og gæstebud.
  Vi er lidt kedelige hvad det angår ;-) Om 2 dage starter min arbejdshverdag igen, jeg holder altid først i ferieperioden, da landmanden kun kan holde en uge fri lige før kartoffelsæsonen går i gang.

  SvarSlet
 4. Jeg hørte i radioen igår (eller i forgårs) at de medarbejdere der er "efterladt" når der er ferietider er opdelt i 2 grupper. Dem der bliver enormt stressede fordi der kun er halv eller mindre arbejdsstyrke og dem der nyder det.
  Jeg er glad for at du tilhører den sidste gruppe.

  Dejlige billeder ude fra landet :-))

  SvarSlet
 5. Flotte billeder af en flot solnedgang. Var det den svenske? Den gik vi glip af hos os, så...
  Jeg elsker denne ferietid, hvor der er tid til oprydning på skrivebordet. Og ikke mindst: Masser af plads på landevejene.
  Til gengæld bliver det noget af et helvede, når jeg kommer tilbage efter tre ugers ferie i september. Men den tager vi derfra ;-)

  SvarSlet
 6. @REJEN.. Tak skal du ha', god dag til dig..

  @Madame.. Tak skal du ha' ja jeg har gjort det samme i mange år, når man ikke har skolesøgende børn kan det jo lade sig gøre.
  Knus og en dejlig dag til dig.

  @Lene.. Tak vi prøver da.. :-)) ja det er somme tider svært at få alle ferieplanerne til at gå op i en højere enhed. Som landmand er sommerhalvåret jo den travle tid.

  @Annette.. Det er jeg også, og det gør jeg virkelig, her er meget stille og roligt..

  @Ellen... nej vi var i DK lørdag aften.. ja og masser af plads i togene.. der er mange fordele ved at arbejde i højsæsonen..
  Klogt at vente med at krydse broen til du kommer til den.. :-))

  SvarSlet
 7. Wow, sikken en himmel! Den er vel nok flot.

  Og ... fortsat god arbejdslyst på det affolkede kontor ;-).

  SvarSlet
 8. Nårh, så er jeg mere rolig :o) - vil jo helst ikke gå glip af noget...
  Kan det passe, at dit nye 'header'-billede er af passagen ved vejen igennem Ringsjön? Jeg synes i hvert fald det ligner et eller andet, vi temmelig ofte kører forbi :-)

  SvarSlet
 9. Tak Bente, og jeg nyder fortsat de næsten tomme kontorer herinde.. :-)

  He he.. jamen du gik jo netop glip af den Ellen, ved at være deroppe.. :-))
  Min nye header er fra Ringsjøen, men billedet er taget v. klosteret, det ligner dog meget det kig man får, når man passerer mellem de to søer, så der er godt spottet.. selv om lokationen ikke er helt den samme.. :-))

  SvarSlet
 10. Så flotte farger du har fanget:) Ikke noe er så deilig som solens farger, og ikke minst dens varme! Ønsker deg en flott og solrik dag:)

  SvarSlet
 11. Tak Veronika, jeg synes også himlens farver er fantastiske..
  Du må ha' en skøn dag også.. :-))

  SvarSlet