14. juli 2010

En sommeraften i Byparken..

C.V. Jørgensen gav koncert i Byparken i går aftes, det var en skøn sommeraften med god mad, god vin og godt selskab.. . nåhhh ja og god musik, hvis man er til C.V.Jørgensen :-))IMG_6107IMG_6117Byparken i aftensol og med musik på scenen, med unger der leger og spiller bold, med hunde der hilser på hinanden, med børn og voksne på græsset og under træerne, mens solen går ned og musikken flyder, det er Roskilde hygge en tirsdag aften. IMG_6121 IMG_6101 IMG_6096 IMG_6129 IMG_6135 Om godt 4 timer lukker jeg ned rent arbejdsmæssig for denne uge – både Hasse og jeg har taget et par fridage, vi smutter til Sverige i eftermiddag. Vi har købt billetter til Musikfest på Bosjøkloster i morgen, hvor disse 3 skal underholde os, mens solen går ned over Ringsjøen. musikfest Aftenen i går var meget dansk, jeg tror den i morgen aften bliver meget svensk.

9 kommentarer:

 1. Jammen ddet bliver så dejligt for jer med 4 hele dage i paradis, og denne gang med musikledsagelse :-))

  Glæder mig til at høre om den oplevelse. God tur og husk koldt vand på vej derover.....Knus

  SvarSlet
 2. Ja for pokker... 4 dage deroppe, så kan vi lidt igen.. :-))
  Ja.. jaaaahhhh mor vi skal nok ta' koldt vand i rigelige mængder med.. ;-D

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud, gode billeder de beskriver da meget godt, håber I får en hyggelig svensk musikaften...og Bumle, hun savner jeg nok ikke.....hun har jo tante...

  SvarSlet
 4. Sikke meget der er sket i de dage jeg har været fraværende og hvor er det hyggeligt at læse om.
  Nyt ur, hvor er det bare smukt, ny lejlighed til "børnene", fødderne i vand m.m.
  Jeg blev glad for at læse, at det ikke kun er mig, der ikke er vild med alskens underlige ting der flyder rundt i vandet og som gør at jeg ikke lige har lyst til at bade mere. Jeg er også mest til fødderne i vand.
  Gad vide om det har noget med alderen at gøre ☺.
  Inge tak for skønne, skønne billeder af smukke blomster, solsorte der bader og pragtfulde himmelmotiver. Du kan bare det der.
  Jeg har ikke glemt din svenske måne, som du bare fotograferede og jeg tågede rundt i vor lille landsby uden at få et eneste ordentligt billede af månen (men mange der ikke passer sig at publicere ☺).
  En rigtig dejlig dag til dig, kære du, knus.

  SvarSlet
 5. Nej Annemarie, det gør hun helt sikkert ikke, hun er i rigtig gode hænder..

  Ja Annette.. der sker lidt hele tiden, og jeg er åbenbart inde i en periode hvor jeg også får lavet en del blogindlæg og får taget en masse billeder. Nu havde jeg jo månen uden noget som helst forstyrrende lys af nogen art, måske har det gjort en forskel..
  Også en rigtig dejlig dag til dig og stort knus

  SvarSlet
 6. Jeg er da slet ikke misundelig - men jeg ville gerne have været med i Bosjökloster, kan jeg godt sige dig.
  Nu er hverdagen dog desværre begyndt...

  Rigtig god fornøjelse med jeres dage i det svenske. Vi kommer fredag, medbringende en svoger, for der skal arbejdes, skal der :-)

  SvarSlet
 7. I har vel ind i mellem været til Bypark koncerter Ellen.. vi er ret spændte på i morgen, ved ikke hvad vi kan forvente os..:-))
  Og I må ha' en god arbejdsweekend, det bliver en varm omgang.

  SvarSlet
 8. Jeg håber det bliver en god tur! Billederne af friluftsliv i byparken er fantastisk stemningsfulde. Jeg elsker det sted og har ofte gået fra den ene ende til den anden - og til Domkirken og forbi udgravningerne.

  SvarSlet
 9. Byparken er et vidunderligt åndehul midt i byen, sammen med Folkeparken. Kender godt din tur, den er dejlig..

  SvarSlet