4. juli 2010

Musik må der til…

Da vi gik i seng v. midnatstid i går aftes, spillede, sang og skreg de på Orange scene, da vi stod op kl. 5 i morges, dunkede bas og trommerytmerne stadig derudefra, og der var vilde jubelskrig.. Genboens svigersøn kom gående kvart over 5, med en oppustet gummibåd på ryggen og en ghettoblaster i armene.. vi spurgte ikke om noget som helst.. totalt unødvendigt, han havde helt sikkert været derude til den skønneste fest, nu skulle han lige sove nogle timer inden sidste akt bliver spillet i dag, og så er det ikke så dårligt at ha’ svigermekanikken lige om hjørnet.

…stod op kl. 5…!!! nej det er ikke noget vi normalt gør en søndag, som i…bare slet ikke normalt, men hvis vi vil spille golf i disse dage, skal vi derud inden det biver alt for varmt, derfor stod vi op midt i nat, til den skønneste blide sommermorgen og en skøn runde golf, med dunkende bas og trommerytmer hele vejen rundt.

Mellem hul 10 og 11 ligger svanemor og passer på sine 2 resterende unger, ællinger, svællinger, eller hvad sådan noget lækkert dunet småkravl nu hedder..IMG_5951mens svanefar ligger 2-3 m fra hende og holder øje med os.. Vi kender ham og skal nok holde os i passende afstand af den lille familie. Han har mere end én gang jaget en uopmærksom golfspiller godt og grundigt væk…:-))IMG_5952 På vejen hjem måtte jeg ud af bilen og nyde-skyde rapsmarken, som lige nu er en blandet blomstermark.. IMG_5958 IMG_5960 IMG_5957 IMG_5959

3 kommentarer:

 1. HErlige bilder.....du får sove selv om musikken dunker i bakgrunnen?
  gummibåt på ryggen, hehe:))
  Enda bra det ikke er normalt å stå opp kl 05 på en søndag....
  Ha flotte dager, knus til deg:)

  SvarSlet
 2. Så kan man altså godt lide at spille golf, hvis man gider stå op kl. 5 for at spille :-D

  Aggressive svaner har jeg været i nærkontakt med. Efter det har man respekt for svaner med børn...

  SvarSlet
 3. Tak Guri, ja hvis jeg er træt nok, sover jeg fra hvad som helst, og det er jo kun 1 uge om året, så vi bærer over med det..:-))

  He he.. Ellen, ja lidt kan vi da lide det ;-)) En gal svane kan nemt brække en arm på et menneske, så det er ikke spøgeværk..

  SvarSlet