23. juli 2010

Sankt Annæ Plads og C. F. Tietgen…

København har mange åndehuller. Her er det Sankt Annæ Plads, med Bredgade i den ene ende og Kvæsthusbroen og det nye Skuespilhus i den anden. I hele vejens længde er der en laaaaang have der adskiller de to vejbaner. Her er bænke og blomster, græs og legeplads til ungerne, og C. F. Tietgen står i den østre ende og skuer ud over havnen.IMAG0296IMAG0297

6 kommentarer:

 1. ja farvemæssigt passer han jo meget godt ind...hehe...

  SvarSlet
 2. Hehehe... ja han passer fint ind i naturen her.. :-))

  SvarSlet
 3. Det billede sætter tanker igang om hvor man kunne lave flere grønne områder. København er ikke så umulig, men jeg sidder og ser en udsendelse om London, som fortæller at der er 3000 acres skov som sikrer London status som "skovområde"!!!

  SvarSlet
 4. Det kunne være skønt med flere træer i København. Berlin må ha' samme status, jeg tror ikke jeg har set en hovedstad med så mange træer overalt som i Berlin.

  SvarSlet
 5. Dér kom vi cyklende i går.
  Vi havde været omkring havnen, fordi husbond ville se Octopus, som jeg havde fortalt ham om efter at have læst om båden her hos dig. Men den var dampet af igen :)

  I dag - eller i morgen - må vi omkring Kgs. Nytorv og se den flotte blomsterdekorerede bygning.
  Det er dog et fantastisk syn :)

  Senere på dagen skal vi ud og se falkeopvisning :)

  Rigtig god weekend, Inge :)

  SvarSlet
 6. Ajjj hvor ærgeligt at han ikke nåede at se skibet, men det kan da være den kommer tilbage igen inden sommeren er ovre.
  Jeg skal også lige betragte det lidt nærmere en af dagene, Tina fra London foreslår at det kan være et Europa kort, det vil jeg ha' nærkigget på, om det kunne være så smart.
  Det lyder spændende med falkeopvisning, du viser billeder ikke..??
  Rigtig god aften og søndag til dig.

  SvarSlet